Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri, Psykiatri Sydväst, Öppenvårdssektionen

Universitetskliniken Psykiatri Sydväst drivs av visionen att erbjuda den bästa psykiatriska vården i Sverige. Vi har omfattande samverkan med Karolinska Institutet och präglas av forskning, nytänkande, innovationer och ständig utveckling. Psykiatri Sydväst är i sin helhet samlad i Flemingsberg vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Läs mer om Psykiatri Sydväst här

Vill du arbeta hos oss i sommar och skaffa dig bra och nyttiga erfarenheter av psykiatri?

Jourmottagningen på M47 är en resurs för akutpsykiatriska bedömningar via telefonrådgivning, tidsbeställda mottagningsbesök, hembesök samt konsultuppdrag.  

Vårt syfte är att höja den medicinska kompetensen genom strukturerade intervjuer, skattningar, bedömning av diagnostisk karaktär och rådgivning i läkemedelsbehandling. Personalgruppen består av sjuksköterskor, sekreterare, enhetschef, bitr. enhetschef/koordinator samt överläkare. Till resurserna hör även klinikens jourläkare.

Mottagningen är belägen på Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge och tillhör Psykiatri Sydväst som är en del av Stockholms länssjukvårdsområde. 

Dina närmaste kollegor

Hos oss har man aldrig långtråkigt! Vi har en ständigt pågående kommunikation, varierande arbetsuppgifter och har alltid nära till skratt. Därtill är vi mycket måna om att utföra ett grundligt arbete och alltid jobba för att förbättra verksamheten både i stort och smått.

Vi har högt i tak och händelserika dagar. Sekreterargruppen har också ett dagligt och tätt samarbete med övriga yrkeskategorier, vi fungerar därför i mångt och mycket som ett av mottagningens nav.

Vi är i dagsläget tre sekreterare som nu söker en ny kollega för ett sommarvikariat. Tillträde efter överenskommelse, men minst juni, juli & augusti.

Då kliniken är under ett förändringsarbete söker vi också någon som inte är rädd för utmaningar och kan sätta sin prägel på arbetsplatsen. Vi uppskattar att du är noggrann, tar egna initiativ och har förmåga att hålla ett helhetsperspektiv. Du ska gilla att arbeta självständigt men samtidigt vara med och upprätthålla gott samspel i gruppen.

Om det här är ett arbetssätt som passar dig, sök dig till oss!

Arbetsuppgifter

Dokumentation i Take Care. Kassaservice, vilket innebär efterregistrering av fakturor, ej reception. Diagnos- och KVÅ-registreringar. Mötesadministration. LPT-handläggning.

Sekreterarna på Jourmottagningen jobbar på schemalagd arbetstid på dagtid.

Kvalifikationer

Medicinsk sekreterarutbildning. Goda IT-kunskaper. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare samt psykiatrisk öppenvård värdesätts.   

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du ska vara noggrann, organiserad samt  intresserad av att utföra varierande arbetsuppgifter efter verksamhetens behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

Anställningsform

Vikariat under juni, juli och augusti.

Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3204
Kontakt
  • Mathias Forsberg, 070-0011216
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-06-04

Tillbaka till lediga jobb