Södersjukhuset AB, Specialistvård, Handkirurgi, Handkirurgi rehabenhet

Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 6300 förlossningar senaste året. Södersjukhuset har cirka 4800 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 130 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss på Södersjukhuset är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Är du fysioterapeut eller arbetsterapeut och vill arbeta med högspecialiserad vård i ett välfungerande multidisciplinärt team? Då är du välkommen att ansöka till oss!

Handkirurgiska kliniken på Södersjukhuset är Region Stockholms enda specialistklinik för behandling av skador och sjukdomar i händerna. Kliniken har regionansvar för Stockholms-, Sörmlands- och Gotlands län. Klinikens integrerade rehabiliteringsteam består av 16 medarbetare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter gemensamt organiserade under egen enhetschef.

Beskrivning

Arbetet inom handrehabilitering innefattar pre- och postoperativ träning/behandling i nära samarbete med övriga personalkategorier.

Vi behandlar patienter i alla åldrar, allt ifrån barn med medfödda missbildningar till stora handtrauman. Patientarbetet bedrivs till största del polikliniskt. Arbetet är mycket stimulerande med ett högt tempo. Kvalitetssäkring och FoUUi-frågor är en viktig del av arbetet.

Kvalifikationer

Legitimerad Fysioterapeut/Arbetsterapeut med god anatomisk och biomekanisk kunskap/förståelse gällande övre extremiteten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvård, handkirurgisk-, ortopedkirurgisk eller pediatrisk verksamhet. Magister-/masterexamen är meriterande.

Övriga upplysningar

Intervjuer sker löpande. Södersjukhuset tillämpar registerkontroll innan anställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt: Paramedicinsk chef Tobias Tandrup 08-12364394

Fackliga kontaktperson: Thomas Airo Regionalt förhandlingsansvarig Fysioterapeuterna Distrikt Sthlm 070-4846052

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2376
Kontakt
  • Tobias Tandrup, 08-12364394
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Retour aux postes vacants