Södersjukhuset AB, Specialistvård, Handkirurgi, Handkirurgi rehabenhet

Är du fysioterapeut eller arbetsterapeut och vill arbeta med högspecialiserad vård i ett välfungerande multidisciplinärt team? Då är du välkommen att ansöka till oss!

Handkirurgiska kliniken på Södersjukhuset är Region Stockholms enda specialistklinik för behandling av skador och sjukdomar i händerna. Kliniken har regionansvar för Stockholms-, Sörmlands- och Gotlands län. Klinikens integrerade rehabiliteringsteam består av 16 medarbetare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter gemensamt organiserade under egen enhetschef.

Beskrivning

Arbetet inom handrehabilitering innefattar pre- och postoperativ träning/behandling i nära samarbete med övriga personalkategorier.

Vi behandlar patienter i alla åldrar, allt ifrån barn med medfödda missbildningar till stora handtrauman. Patientarbetet bedrivs till största del polikliniskt. Arbetet är mycket stimulerande med ett högt tempo. Kvalitetssäkring och FoUUi-frågor är en viktig del av arbetet.

Kvalifikationer

Legitimerad Fysioterapeut/Arbetsterapeut med god anatomisk och biomekanisk kunskap/förståelse gällande övre extremiteten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvård, handkirurgisk-, ortopedkirurgisk eller pediatrisk verksamhet. Magister-/masterexamen är meriterande.

Övriga upplysningar

Intervjuer sker löpande. Södersjukhuset tillämpar registerkontroll innan anställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt: Paramedicinsk chef Tobias Tandrup 08-12364394

Fackliga kontaktperson: Thomas Airo Regionalt förhandlingsansvarig Fysioterapeuterna Distrikt Sthlm 070-4846052

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2376
Kontakt
  • Tobias Tandrup, 08-12364394
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Tillbaka till lediga jobb