Psykiatri Nordväst, Heldygnsvårdssektionen, Avd 130 DS

Psykiatrisk slutenvårdsavdelning söker skötare/undersköterskor för timanställning

 

Avdelning 130/PIVA är en delad enhet med totalt 16 vårdplatser, varav sex vårdplatser är reserverade för patienter som lider av psykisk sjukdom som är svår att behandla på en mer öppen avdelning. Resterande tio vårdplatser är avsedda för patienter med psykossjukdom. Enhetens speciella karaktär kräver bland annat en förhöjd bemanning och särskild handledning i mötet med hot och våld. De flesta vi vårdar vårdas enligt Lagen om Psykiatrisk Tvångsvård, LPT.

 

På avdelningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor/skötare, läkare och kurator. Vår uppgift är att möta den enskilda patientens unika behov och driva patientens vård framåt. Ett gott samarbete med de olika mottagningar som ingår i vår verksamhet ser vi som en självklarhet för att på bästa sätt ge våra patienten en god och kontinuerlig vård.

 

Vi vill att du som medarbetare ska ha möjlighet att utvecklas i din roll och löpande få ny kunskap, därför har alla medarbetare möjlighet att delta i olika utbildningar och kurser. Vi erbjuder kontinuerligt utbildning i Bergen-modellen, för att förebygga och bemöta hot och våld. Vår kultur brukar beskrivas som varm och välkomnande av studenter och nya medarbetare. Här arbetar vi ständigt för att skapa en trivsam och god omvårdnadsmiljö.

Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter för skötare/undersköterska inom psykiatrisk slutenvård. Huvuddelen av arbetsuppgifterna består av psykiatrisk omvårdnad. Fokus ligger på kommunikation, att skapa trygghet, att hålla ordning, stöttning i dagliga rutiner, stödja patientens förmåga att klara sin ADL, planering, samordning och samverkan kring patientens mål. Observation av symtom och dokumentation i TakeCare journalsystem.

 

Kvalifikationer: Du är utbildad undersköterska eller mentalskötare, alternativt har erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård är meriterande, liksom utbildning i att bemöta hot och våld.

Personliga egenskaper: Som person är du lugn, stabil och trygg. Du tar ansvar för ditt arbete och bygger goda relationer med både arbetskamrater och patienter. Du har god samarbetsförmåga och är lojal mot ditt uppdrag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I din ansökan vill vi att du skriver tydligt hur du uppfyller kvalifikationerna för denna tjänst. Rekrytering sker löpande.

Villkor: Intermittentanställning (timanställning). Tillträde efter godkänd registerprövning. Dag- och kvällstjänstgöring.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-08-17
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6200
Kontakt
  • enhetschef, Björn Edberg
  • bitr. enhetschef Frida Bjarneby, 0812356030
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, kommunal, 0812340499
Publicerat 2023-08-17
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Tillbaka till lediga jobb