Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri Sydväst, Heldygnsvårdssektionen

Universitetskliniken Psykiatri Sydväst drivs av visionen att erbjuda den bästa psykiatriska vården i Sverige. Vi har omfattande samverkan med Karolinska Institutet och präglas av forskning, nytänkande, innovationer och ständig utveckling. Psykiatri Sydväst är i sin helhet samlad i Flemingsberg vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Läs mer om Psykiatri Sydväst här

Vår avdelning för patienter med affektiva sjukdomar och främst för patienter med bipolär sjukdom, söker nu en sjuksköterska att komplettera vår erfarna sjuksköterskegrupp. Har du intresse för utvecklingsarbete med personcentrerad vård och samverkan med vår högspecialiserade öppenvård så välkomnar vi dig. Psykiatri Sydväst är en universitetsklinik som har cirka 500 anställda och erbjuder psykiatrisk vård på specialistnivå till alla personer 18 år och äldre. Förutom psykiatrisk behandling bedriver kliniken aktivt forskning och utbildning.

Beskrivning

Är du intresserad av ett sommarvikariat eller en timanställning i en trivsam miljö med stimulerande arbetsuppgifter? Till vår avdelning för patienter med bipolära och affektiva sjukdomar söker vi en sjuksköterska.

Arbetsuppgifter

Den psykiatriska omvårdnaden har en central roll i sjuksköterskans arbete. Grunden är den vårdande relationen och vi arbetar utifrån kognitiva metoder och personcentrerad vård. I den professionsövergripande vårdplanen planeras vårdtiden och dess innehåll tillsammans med patienten. Tyngdpunkten i ditt arbete ligger i den psykiatriska omvårdnaden och på arbetsledning.

Anställningsform

Vikariat eller timanställning. Dag- och kvällstid.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet och/eller intresse av psykiatri. Psykiatrisk specialistutbildning är meriterande. Vi önskar att du är intresserad av ett ansvarsfullt arbete som kräver förmåga till egna bedömningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Behovsanställning
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1865
Kontakt
  • Rut Janzon Ene, Vårdenhetschef, 073-6825769
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490,lena.elfstrom@sll.se
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-22

Tillbaka till lediga jobb