SLSO, Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektion, Väsby Psykiatriska mottagn. 2

Beskrivning

Värnar du sjuksköterska om vården för personer inom psykos och autismspektrum med samsjuklighet? Då kan vi erbjuda dig ett meningsfullt arbete där du arbetar måndag till fredag! Vi vill ge en hållbar vård för patienter med psykos, autism och ADHD samt för patienter med autism och annan psykiatrisk samsjuklighet/intellektuell funktionsnedsättning. Du som sjuksköterska är mycket viktig i teamarbetet med våra läkare, psykologer och skötare

Psykiatriska mottagning 2 i Upplands Väsby är en öppenvårdsmottagning för patienter med psykos samt patienter med autism och samsjuklighet/funktionsnedsättning. I vårt arbetssätt ingår farmakologiska, anhöriginriktade och psykologiska behandlingsmetoder. Mottagningen samverkar med slutenvårdsavdelningarna vid Danderyds sjukhus, Sankt Görans sjukhus samt med Mobila akutenheten.

Vi ingår i Psykiatri Nordväst – en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) med ca 550 medarbetare med målsättning att ge patienterna en god, säker och jämlik vård.

Mottagningen arbetar i ljusa och rymliga lokaler nära Upplands Väsbys pendeltågsstation och centrum. Här arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer, en medicinskt ansvarig överläkare, överläkare och i perioder ST-läkare. Mottagningen har en kurator. Medicinska sekreterare bistår med övergripande administration. Vårt mål är att erbjuda kvalificerade behandlingar till våra patienter och samtidigt skapa en arbetsmiljö som känns trivsam och inspirerande för våra medarbetare. Kollegialitet, erfarenhetsutbyte, ett öppet klimat och kompetensutveckling är viktiga faktorer för våra sjuksköterskor, faktorer som vi arbetar aktivt med.

Arbetsuppgifter

En stor del av arbetsuppgifterna inom öppenvården för en sjuksköterska innebär läkemedelshantering, stödjande och uppföljande samtal, hembesök samt att vara fast vårdkontakt för ett antal patienter. Vidare är förväntningen att du förmedlar yrkesspecifik kunskap i teamarbetet med övriga personalkategorier. Undervisning och handledning av sjuksköterskestuderande förekommer.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatrisk öppenvård och/eller slutenvård. Meriterande är arbetslivserfarenhet inom neuropsykiatri och/eller specialistutbildning i psykiatri. Körkort B är önskvärt.

Dina personliga egenskaper:
Du har utvecklad förmågan att kunna möta människor med skiftande mående. Du trivs med att arbeta självständigt och strukturera din arbetsdag. Du förmedlar gärna din yrkesspecifika kunskap till övriga personalkategorier. Vi förutsätter ett kompetent kliniskt omdöme, ett professionellt förhållningsätt och samarbetsförmåga.

Villkor

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid 40 timmar per vecka med tjänstgöring måndag- fredag.

Övrig information:
Vi erbjuder generösa förmåner: flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag om 5000 kr och friskvårdstimme. Fri sjukvård, flertalet försäkringar och utökat antal semesterdagar för dig över 40 år.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Upplands Väsby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1725
Kontakt
  • Erica Bäckstrom Sjölin, 08-12344036
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 0812340492
Publicerat 2024-03-12
Sista ansökningsdag 2024-04-12

Tillbaka till lediga jobb