Psykiatri Nordväst, Heldygnsvårdssektionen, Avd. 141 DS

Avdelning 141 söker efter en ny kollega som är utbildad undersköterska och trivs att arbeta patientfokuserat, strukturerat och har förmåga att ta eget ansvar. Observera att utbildning är ett krav för denna tjänst, och tjänstgöringsgraden är på 100%.

Vårt huvudfokus är att hjälpa förstagångsinsjuknande och arbeta i enlighet med ett personcentrerat och sammanhållet vårdförlopp. Du deltar i detta arbetet i ett arbetslag som leds av en sjuksköterska.

Då vi tar emot patienter dygnet runt både på HSL och LPT är ingen dag den andra lik vilket vi alla tycker är väldigt utmanande och intressant.

Vi ställer höga krav på undersköterskor på avdelning 141, bland annat förväntas du kunna vara självgående i att hålla i vissa ansvarsområden och själv komma med förslag och utföra förbättringsarbeten.

På avdelningen arbetar vi hela tiden aktivt för att skapa en så fin och trevlig vårdmiljö som möjligt, sätter patienten främst och arbetar utifrån patientens behov. Vårdutrymmena är ljusa och är målade i lugna färger. Ena delen av avdelningen är nyrenoverad och i enlighet med konceptprogrammet för psykiatrisk heldygnsvård. På avdelningen finns akvarium, målarateljé samt patientgym.


Arbetet på avdelningen sker i två olika team där sjuksköterska, mentalskötare, läkare, kurator och arbetsterapeut ingår. Teamets uppgift är att möta den enskilda patientens unika behov och driva patientens vård framåt.

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) med ca 550 anställda. Vårt uppdrag är att tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län.

 

Arbetsuppgifter:
Patientsamtal (t.ex. ett samtal om dagen), omvårdnad, dokumentation i datajournalsystemet Take Care samt sedvanliga praktiska uppgifter på en akutpsykiatrisk vårdavdelning.

 

Kvalifikationer:
Utbildad undersköterska. Du är noga med att arbeta utefter gällande rutiner och regler.

 

Personliga egenskaper:
Vi vill att du är en flexibel och öppen, positiv person som tycker om att arbeta nära patienterna i deras omvårdnad. Det är även viktigt att du gillar att arbeta team men också kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är en person med stor respekt för andra människors integritet.

 

Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid (37:00 h/veckan)

 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Robert Holmberg, tel. 08-123 440 53.

 

Övrigt:

Vi tillämpar flextid och sedvanliga friskvårdsförmåner.

 

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-01-01
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7027
Kontakt
  • Enhetschef, Robert Holmberg, 0812344053
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, Kommunal, 0812340499
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-03

Tillbaka till lediga jobb