Är du en erfaren sjuksköterska som vill utvecklas i en viktig roll? Vi erbjuder dig en stimulerande och spännande arbetsmiljö med stora möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling. Välkommen till vårt härliga gäng på Hjärtkliniken!

 

Vårt anställningserbjudande

Du erbjuds en viktig och stimulerande roll på vår framgångsrika klinik, en av Sveriges största Hjärtkliniker.

Hjärtklinikens uppdrag inom klinik, forskning och utbildning är indelat i fem huvudprocesser; kranskärl, arytmi, hjärtsvikt, hemostas och kärl. Varje huvudprocess leds av en processansvarig läkare (processledare) i samarbete med en processansvarig sjuksköterska.

Kärlprocessen är en nystartad huvudprocess hos oss på Hjärtkliniken med ansvar för handläggning av patienter med kärlsjukdom (exklusive kranskärl). Detta inkluderar medicinskt omhändertagande av perifer kärlsjukdom, aortasjukdomar samt svårbehandlad hypertoni och hyperlipidemi. Den största delen av arbetet sker inom öppenvård.

 

Välkommen att vara del av en av Sveriges största hjärtkliniker! Vi har ca 50 000 öppenvårdsbesök årligen i nybyggda lokaler. Våra patienter tas om hand på sex akutvårdsavdelningar, hjärtsektionen på akuten och genom en bred mottagningsverksamhet.

 

 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som processansvarig sjuksköterska är steg 5 enligt Regions Stockholms kompetensstege. Det innebär att det är en specialisttjänst med definierat kliniskt ansvar.

I din roll ansvarar du bl.a. ansvar för att:

  • Självständigt leda och utveckla vården för ditt definierade ansvarsområde.
  • Utbilda inom ditt ansvarsområde.
  • Medverka i och främja klinisk forskning och kvalitetsarbete.
  • Tillsammans med processledaren, klinikens utbildningsledare och vårdenhetscheferna, säkerställa omvårdnadspersonalens kompetensutveckling inom kärlsjukdom.
  • Uppdatera omvårdnadsriktlinjer.
  • Bidra till att utveckla samarbete med kärlkirurgi och primärvård.
  • Entusiasmera personalen till att delta i klinisk forskning.

Du har en 20% tjänst för processarbete, och är i övrigt kliniskt placerad på vår mottagning. I alla mottagningstjänster ingår visst arbete på lämplig vårdavdelning. I mån av intresse och kompetens kan ytterligare forskning tillkomma. I uppdraget ingår inte personalansvar.

 

Kvalifikationer

Du är sjuksköterska med magisterexamen och minst fem års erfarenhet av vård inom något eller flera av kärlprocessens huvudområden (kärlmedicin, hyperlipidemi, hypertoni).

Eftersom processen är under uppbyggnad ser vi gärna att du har erfarenhet av och ambition att utveckla nya arbetssätt och utveckla vården. Forskningserfarenhet är meriterande.

Du har handledarutbildning 7,5hp. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

 

 

Personliga egenskaper

 

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är road av undervisning och kvalitetsarbete. Du är ambitiös och självständig och du ser möjligheter vid förändringsarbeten. Du tycker om att arbeta med olika enheter och med många medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Övrigt

 

Tillsvidareanställning, heltid.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6290
Kontakt
  • Camilla Zetterlund, Vårdenhetschef, 08-12358481
  • Jonas Spaak, ÖL, Processledare kärlprocessen, 08-12357685
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2022-08-29
Sista ansökningsdag 2022-10-03

Tillbaka till lediga jobb