Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård

Om tjänsten
Som undersköterska på avdelning 2 har du en omvårdande roll där du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i teamet. I vårt team ingår undersköterska och sjuksköterska, samordnande sjuksköterska, rehab-personal samt läkare.
Arbetsuppgifterna omfattar bland annat omvårdnad, såromläggning, kontroll av vitalparametrar samt dokumentation.

Vi erbjuder dig individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Du får internutbildning i området samt personalförmåner såsom friskvårdsbidrag om 2000 kr och personalgym.

Om dig
För att arbeta hos oss behövs undersköterskeutbildning med komplett examen med inriktning mot akutsjukvård. Erfarenhet inom akutsjukvård är ett krav.
Du ska kunna och ha god kunskap om venprovtagning, katetersättning, sårvård, EKG, telemetriövervakning. Erfarenhet av ortopedi och stroke krävs.
Du har ett tryggt förhållningssätt, är ödmjuk och respektfull mot såväl arbetskollegor som patienter.

Som person är du ansvarstagande och engagerad, med patienten i fokus. Du tycker om att arbeta i team, där varje enskild medarbetare är viktig för att säkerställa att patienten får en god och säker omvårdnad. Med din goda kommunikationsförmåga möter du patientens behov och bidrar till ett positivt och öppet arbetsklimat.

Du är lyhörd och delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss
Avdelningen har 24 vårdplatser, vilka fördelas mellan 12-15 ortopediska vårdplatser, samt 8-12 stroke- och neurologiska vårdplatser. Vi bedriver både akut och elektiv verksamhet. Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med kollegor som har ett stort kunnande och intresse för omhändertagande, behandling och rehabilitering av patienter. Ortopedkliniken har som ambition att växa och har påbörjat ett arbete med att implementera nya arbetssätt bland annat med högre patientflöden med samma bibehållna kvalitet för patienten. Strokeenheten har ett pågående strokeprocessarbete för att ge patienten bästa tänkbara vård på vår avdelning. Du har möjlighet att välja vilken inriktning du vill fokusera på i omvårdnadsarbetet på avdelningen, att tillhöra ortopedteamet alternativt stroketeamet, eller alternera mellan patientgrupperna.
Väljer du att arbeta med oss kommer du får ett spännande och utvecklande arbete där du har möjlighet att påverka samt vara delaktig i avdelningens utformning.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Freelancer
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Tim
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/2405
Kontakt
  • Louise Wejdrup Konradsson, enhetschef, 08-12326284
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, 0176-10100
Publicerat 2022-03-23
Sista ansökningsdag 2022-04-22

Tillbaka till lediga jobb