Stockholms läns sjukvårdsområde, Avd 6 NSP


Beskrivning

Avdelning 6 söker dig som är genuint intresserad av psykossjukdomar, ledarskap och vårdutveckling inom psykiatri. 

Sektionen för psykossjukdomar innefattar fyra heldygnsvårdsavdelningar som ligger på St:Görans sjukhusområde samt tre öppenvårdsmottagningar. Det är viktigt för oss att erbjuda en hög tillgänglighet och en välfungerande vårdkedja, där öppen- och heldygnsvården har ett nära samarbete. Vi ser också patientens delaktighet samt samarbetet med närstående och vårdgrannar som mycket viktigt. Vi erbjuder utredning och behandling utifrån riktlinjer i nationella vårdprogram.

Avd. 6 vårdar och behandlar patienter med psykossjukdomar från 18 år i akut behov av heldygnsvård.

Hos oss arbetar stolta och kompetenta medarbetare som har patienternas behov i fokus. Medarbetarna på enheten erbjuds individuella utvecklingsmöjligheter efter intressen och förutsättningar utöver det sedvanliga arbetet i heldygnsvården. Arbetsuppgifter

Som enhetschef arbetar du i ett ledarpar tillsammans med medicinskt ansvarig överläkare (MAL) och ansvarar för verksamhetsutvecklingen på enheten. Till din hjälp har du en sektionschef som tillsammans med dig och MAL ingår i sektionens ledningsgrupp och bidrar där aktivt till klinikens utveckling. Du samarbetar med medarbetare, chefskollegor och externa parter samt ansvarar för enhetens budget, personal och uppföljning.Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med flerårig erfarenhet av chefs- och ledningsarbete inom hälso- och sjukvårdsområdet, eller annan liknande politiskt styrd organisation. Ditt ledarskap karakteriseras av tydlig kommunikation och struktur tillsammans med kvalitetsmedvetenhet och förmågan att se helheten. Du har förmåga att engagera, stimulera och utveckla medarbetarnas kunskap samt har hög flexibilitet och mycket god samarbetsförmåga. 

Du har kunskap och engagemang gällande patientgruppen, men också förmågan att lyfta blicken och arbeta utifrån ett brett perspektiv. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Villkor

Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. 
Du anställs i din grundprofession på NSP och får ett chefsförordnande på 3 år med eventuell förlängning.

Registerkontroll genomförs innan beslut om anställning.

Information om tjänsten lämnas av: 
Sektionschef Katarina Kouthoofd tel.: 08- 123 489 03

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/283
Kontakt
  • Katarina Kouthoofd, 08-123 489 03
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-123 404 92
Publicerat 2022-01-14
Sista ansökningsdag 2022-02-04

Tillbaka till lediga jobb