Gillar du också känslan av en förhandling som går i lås, där alla parter känner sig som en vinnare? Har du en noggrann och affärsmässig ådra som du vill använda till att bidra med samhällsnytta? Då kan rollen som Hyresförhandlare hos Locum vara ditt nästa steg i karriären!

Rollen som Hyresförhandlare 

Region Stockholm är en av Sveriges största hyresvärdar och fastighetsägare och erbjuder bland annat hälso- och sjukvård för länets medborgare. Trots sin storlek får ibland nödvändiga vårdverksamheter inte plats i regionens egna lokaler och andra gånger behöver regionen bedriva verksamhet på platser där man inte har någon fastighet. Locum, som förvaltar Regions Stockholms fastighetsbestånd hjälper då Region Stockholm att närma sig den komplexa hyresmarknaden för att hitta ändamålsenliga lokaler åt deras hyresgäster.

Som Hyresförhandlare hos Locum ansvarar du för att hyra in lokaler till Region Stockholms hyresgäster. Rollen är bred och spännande med många olika kontaktytor såsom fastighetsägare, hyresgäster, interna projektledare och teknikspecialister m.fl. Du erbjuds en självständig roll där du får driva dina egna processer framåt och ditt kontaktnät inom fastighetsbranschen kommer att utvecklas och utökas.

Du deltar i hela processen, från uppdragsgivarens beställning till att hyresgästen flyttar in. Där emellan ansvar du för att leta lokaler, förhandla hyra och övriga villkor, anpassa lokalerna för dess nya ändamål och framtagning och förvaltning av kontrakt. I rollen ingår även ett förvaltaransvar för den inflyttade hyresgästen under avtalstiden. Då kan tolkning av avtal, biträdande i tvistefrågor samt förfrågningar om hyresgästanpassningar komma att bli aktuella.

Locum erbjuder dig möjligheten att jobba med komplexa fastigheter och lokaler som fyller en samhällsviktig funktion. Hos oss får du också en kontinuerlig utveckling av kompetens och arbetssätt när du arbetar tillsammans med våra engagerade och kunniga kollegor. Vår kultur präglas av tydliga ledord, ordning och reda i en öppen och hjälpsam kollegial anda.

Rollen ingår i enheten för Fastighetsutveckling och du rapporterar till Enhetschef Fastighetsutveckling. På huvudkontoret sitter vi i ljusa, luftiga lokaler centralt på Södermalm i Stockholm.

 

Kvalifikationer och erfarenhet

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har som minst en eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning, ekonomi eller juridik. Du har arbetat med hyresförhandling i minst 4 år, kanske i en roll som uthyrare, förhandlare, konsult eller som fastighetsförvaltare. Vi ser att du har arbetat med kommersiella fastigheter och har varit involverad i hyresgästanpassningar och ombyggnadsprojekt som projektägare och du är även bekant med LOU.

Vidare har du goda kunskaper inom fastighetsekonomi och hyresjuridik för lokaler samt grundläggande kunskaper inom fastighetsteknik.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som vågar ta plats, är kontaktsökande och gillar att ha ett rörligt arbete med många kontaktytor. Du har även ett affärssinne som grundar sig att du drivs av att göra smarta investeringar som bidrar till en bättre vård i samhället. 

 

Om Locum och vad vi kan erbjuda dig

Locum förvaltar, bygger och utvecklar cirka två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Vår kultur präglas av våra gemensamma ledord och värderingar och hos oss finns kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Vårt sätt att arbeta och kommunicera med varandra såväl som externa aktörer präglas av prestigelöshet, mod och nyfikenhet. Om du delar våra värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas hos oss.

 

Ansökan

Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte med att skicka in din ansökan. I din ansökan önskar vi att du bifogar CV samt personligt brev. Du söker jobbet genom vårt rekryteringssystem. 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Sarah Stureson på telefon 070-00 11 061. 

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/242
Kontakt
  • Sarah Stureson, +46 70-00 11 061
Facklig företrädare
  • Leif Engström, Vision, 08-123 170 00
  • Sebastian Lukasiewicz, Akademikerföreningen, 08-123 170 00
  • Karin Sjöndin, Ledarna, 08-123 170 00
Publicerat 2022-01-13
Sista ansökningsdag 2022-04-30

Tillbaka till lediga jobb