Psykiatri Sydväst, Heldygnsvårdssektionen

Universitetskliniken Psykiatri Sydväst drivs av visionen att erbjuda den bästa psykiatriska vården i Sverige. Vi har omfattande samverkan med Karolinska Institutet och präglas av forskning, nytänkande, innovationer och ständig utveckling. Psykiatri Sydväst är i sin helhet samlad i Flemingsberg vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Läs mer om Psykiatri Sydväst här

Nu söker vi dig som är intresserad av att ta klivet och jobba som biträdande vårdenhetschef. Låter det intressant? Tveka inte på att läsa vidare!

Om verksamheten 
M79 är en del av heldygnsvården på Psykiatri Sydväst. Vi är en psykiatrisk avdelning med 16 vårdplatser. På avdelningen behandlas i första hand patienter med diagnoserna depression, ångest och tvång. Avdelningen, som har en hög patientsgenomströmning, har ett nära samarbete med sektionens öppenvårdsmottagningar och berörda kommundelar.

Vi erbjuder
Som medarbetare inom SLSO får du självklart ta del av de förmåner som vi erbjuder våra anställda som exempelvis flexibelarbetstid, friskvårdstimmar och friskvårdsbidrag samt fria läkarbesök inom SLSO. För oss är det viktigt att du får en god introduktion för att snabbt komma in i dina arbetsuppgifter. Förutom din arbetsplatsintroduktion kommer du även delta på en introduktionsdag där du, tillsammans med andra nyanställda på Psykiatri Sydväst, kommer få en genomgång att vår verksamhet i stort.  Du har även förmånen att delta i en hot- och våldspreventionsutbildning, där du får mer erfarenhet kring hur du professionellt bemöter patienter i olika situationer.

Om tjänsten
Som biträdande vårdenhetschef har du en arbetsledande position på kliniken och du tjänstgör administrativt och kliniskt på avdelning M79. Du kommer vara vårdenhetschefen högra hand och bland annat arbeta med personalplanering/bemanningsarbete, kvalitetsarbete, handledning, utveckling och rekrytering. Som biträdande vårdenhetschef har du en koordinatorfunktion i det dagliga avdelningsarbetet och ersätter vårdenhetschefen vid dennes frånvaro. Tjänsten avser en tillsvidareanställning i din grundprofession och ett tidsbegränsat uppdrag som vårdenhetschef.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett intresse för chef-/ledarskapsfrågor och trivs med att driva förändringsarbeten på ett entusiasmerande sätt. Du ska kunna jobba självständigt men även fungera bra i team. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse av att leda och inspirera andra samt skapa de bästa förutsättningar för en trivsam arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:
Krav: Legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, lägst svenska C1.

Meriterande: Specialistutbildning inom psykiatri. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom psykiatri. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1.       CV
2.       Personligt brev

Om rekryteringsprocessen
Urval och intervjuer sker löpande. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2331
Kontakt
  • Nathalie Sjölén, nathalie.sjolen@regionstockholm.se, +46 700000
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-123 404 90, lena.elfstrom@sll.se
  • Vårdförbundet, 08-123 404 90, ulrika.sundbye@sll.se
Publicerat 2021-11-26
Sista ansökningsdag 2021-11-29

Tillbaka till lediga jobb