Äldrepsykiatrisk mottagning Rosenlund

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

 

Om Äldrepsykiatriska mottagningen Rosenlund:

Mottagningen erbjuder psykiatrisk bedömning, utredning och behandling av äldrepsykiatriska patienter. Vi är ett litet team med två psykiatrisjuksköterskor och en psykiatriker på 20 % som arbetar med tidsbegränsade öppenvårdskontakter. Vi söker därför dig som vill bli en del av teamet.

Mottagningen är en del av affektiv mottagning Rosenlund och delar både lokaler och ledning. Affektiv Mottagning tar emot patienter för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling av depressionssjukdomar och bipolära syndrom och är belägen på Rosenlunds sjukhusområde.

Vi är organiserade i flera multiprofessionella behandlingsteam med läkare, psykologer, sjuksköterskor, administratörer, kurator och rehab koordinator. Vår mottagning erbjuder ett brett och varierat vårdutbud med olika behandlingsmetoder.

Ditt arbete som specialistläkare/överläkare

Som specialistläkare/överläkare hos oss erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete. Du gör bedömningar och utredningar och ansvarar för vård och behandling. Du samarbetar med kollegor, vårdgrannar och andra aktörer och arbetar utifrån den enskilda patientens behov. Du bidrar aktivt till mottagningens utveckling. Dokumentation sker i journalsystemet Take Care.


Våra förväntningar på dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för den äldre patienten samt ser utmaningar som möjlighet till utveckling och vill vara med att utveckla vår mottagning och framtidens äldrepsykiatri. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med detta är det meriterande.

Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med att dela med dig av din kunskap. Du har intresse för utvecklingsfrågor och för att aktivt bidra till verksamhetens utveckling. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan möta varierande behov.  Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har en egen drivkraft för att kunna arbeta självständigt. Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt.

Goda datorkunskaper är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Tjänsten är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 80-100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården.

Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5000 kr i årligt friskvårdsbidrag.

 

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3365
Kontakt
  • Valeria Garzon, 08-12335399
Facklig företrädare
  • Feben Birhane, Läkarföreningen, 08-12352950
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Tillbaka till lediga jobb