Södersjukhuset AB, operation PVI

Om tjänsten och vår verksamhet 

I modul 2 bedrivs specialiserad och högspecialiserad handkirurgi, både akut och elektiv. Vi ansvarar för alla svåra handskador i Stockholms, Gotlands och Sörmlands län. Bland akuta skador kan nämnas böjsen- och nervskador, frakturer och ligamentskador.

Handledskirurgi är en stor del av verksamheten. Vi opererar även barn med medfödda avvikelser,
cerebral pares och förlossningsskador på plexus brachialis. Sedan 2016 har handkirurgiska kliniken på SÖS rikssjukvårdsansvar för plexusskador på barn och vuxna. I modul 2 med 6 operationssalar bedriver vi 4 salar med elektiv/akut kirurgi inom Handkirurgi och 2 salar elektiv Ortopedi inom hand, arm och fot. Vi opererar i huvudsak patienter i dagkirurgi.

Arbetsbeskrivning/ Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Vana från handkirurgi och ortopedi är ett plus/ meriterande.
Vi arbetar i helt nya lokaler och här har du möjligheter att vara med och utveckla operationssjukvården tillsammans med den nya tekniken.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ödmjuk, har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation och har ett respektfullt bemötande. Du är även intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm, du tar egna initiativ och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten. Du förenar självständigt arbete med god förmåga att samarbeta. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval.

Kompetenskrav

 • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation
 • Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1

Villkor

Tillsvidare anställning 100%. Måndag-fredag schemalagd arbetstid med viss kvälltjänstgöring måndag-torsdag (kvällstjänstgöring till 20.30 ca 2 tillfällen / 4 veckor).

Erbjudande

 • Hos oss arbetar vi tillsammans för att upprätthålla en positiv stämning och följer
  kontinuerligt upp hur våra medarbetare trivs.
 • På Modul 2 värnar vi om varandra och vi har en stark gemenskap där alla hjälper
  varandra.
 • Vi har ett individuellt anpassat inskolningsprogram med mentor: Vid nyanställning erbjuder vi ett noggrant utformat inskolningsprogram som är anpassat efter dina individuella behov och förutsättningar. Du får en dedikerad mentor som följer upp din utveckling och stödjer dig genom hela inskolningsperioden.
 • Vi erbjuder kontinuerlig fortbildning samt möjligheter till specialisering inom olika områden.
 • För att främja en god balans mellan arbete och privatliv erbjuder vi flexibla arbetstider och eventuellt möjlighet till deltidsarbete.

SAMT

 • Ett generöst friskvårdsbidrag
 • Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
 • Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande med urval och intervjuer. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3332
Kontakt
 • Katarina Bragderyd, 0701621273
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet centra söder, vardforbundet@sodersjukhuset.se
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb