Jakobsbergsgeriatriken

Vi söker undersköterskor till våra akutgeriatriska vårdavdelningar som kan jobba i sommar under veckorna 28-32. Introduktion efter behov under perioden vecka 24-27.

Jakobsbergsgeriatriken har ett akutgeriatriskt uppdrag och tar emot våra äldre, sköra och multisjuka patienter från akutsjukhus, direkt från hemmet eller ambulans samt remiss från husläkare. 

Vårt behov är undersköterskor som kan jobba dag- och kvällspass. 

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården.
Som undersköterska hos oss blir du en del av en avdelning som värdesätter teamarbete högt.
Läs mer om oss här

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal.
I dina arbetsuppgifter ingår bla deltagande/engagemang på teamrond, genomföra olika kontroller, registrering av mätvärden, olika provtagningar, såromläggningar och att se till att patienterna får en god omvårdnad.

Kvalifikationer
Krav: Undersköterskeutbildning, utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning. Erfarenhet från akutsjukvård och/eller slutenvård. 

Meriterande: Vana från journalsystemet TakeCare.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och har alltid patientfokus i omvårdnaden. Du sätter patientsäkerhet och arbetsmiljö först genom att bidra med gott bemötande och trygghet iden patientnära kontakten. Du har ett öppet och positivt förhållningssätt och tycker om att samarbeta i team. 
Vi söker dig som tar medarbetarskapet seriöst och som passar in i vår medarbetarskapspolicy.

Vi erbjuder
Individanpassad introduktion utifrån behov. 

Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering. Resterande förmåner presenteras vid intervjun.

Övrig viktig information
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla personligt brev, CV, utbildningsbevis samt att du svarat på frågor i ansökningsformuläret. Vi önskar även att du i din ansökan anger vilket vikariat du söker, om det är dag/kväll, natt alt. en timanställning. 

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Introduktion vecka 24-27
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3237
Kontakt
  • Maria Botan, 08-12338723
Facklig företrädare
  • Arnstein Mogstad, 08-12340466
Publicerat 2024-05-30
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb