Serviceförvaltningen, Upphandling, MT 2 Utrustning och förbrukning

Vi söker nu en avtalscontroller inom kategorin medicinteknik (MT). Trivs du med stort eget ansvar, flexibilitet och med möjligheter till utveckling? Inspireras du av möjligheten att göra goda affärer och skapa värde för skattepengarna? Om svaret är ja – då ska du arbeta hos oss!

Om tjänsten

Som avtalscontroller är du en nyckelperson inom dina kategorier, vilket innebär att du behöver vara en aktiv deltagare i processer som bedrivs i nära samarbete med expertgrupper, intressenter och beslutsfattare inom Region Stockholms olika verksamheter. Du har många kontaktytor även utanför Region Stockholm, framför allt med våra upphandlade leverantörer. Vidare kommer du också att vara en viktig del i regionens kategoristyrningsarbete.

I din roll förvaltar du en större avtalsportfölj och det är din uppgift att säkra värdet i varje affär genom att följa upp att våra leverantörer fullföljer sina åtaganden i enlighet med avtalade villkor. Du stödjer våra uppdragsgivare vid brister i leveranser eller vid prisfrågor. Dessutom ingår att följa upp faktisk förbrukning i förhållande till prognostiserad förbrukning samt att göra regelbundna spendanalyser, för att hitta trender och skapa underlag till strategier för kommande upphandlingar. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du en akademisk examen inom ekonomi, inköp eller logistik, eller annan för rollen relevant utbildning. Du har erfarenhet från kvalificerat arbete med affärsförvaltning i offentlig eller privat verksamhet. Du har goda kunskaper i Excel och PowerPoint, en generellt god systemvana och ett intresse för siffror.

Det är särskilt meriterande med kunskap om eller erfarenhet från vårdrelaterad förbrukning eller medicinskteknisk utrustning. Meriterande är även erfarenheter av inköpsmetodik/kategoristyrning, utvärderingsmodeller, prismodeller och projektmetodik. Det underlättar också om du har vana av att arbeta med Spendency och Tendsign eller liknande system.

Som person har du ett affärsmässigt sinnelag, är nyfiken, kreativ och analytisk. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och i din kommunikation och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är lyhörd och kan ta ett självständigt ansvar för ditt arbetsområde. Prestigelöshet, noggrannhet, ordning och reda är viktigt i denna roll samt att du kan samverka och skapa goda relationer.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi uppskattar ärlighet och social kompetens. 

Du ska kunna efterleva Region Stockholms värderingar: öppenhet, kompetens, pålitlighet, samverkan.

Vårt erbjudande

Hos oss får möjligheten att vara med och bidra till att Region Stockholm blir ”Sveriges bästa offentliga inköpsorganisation”. Du får vara med och säkerställa värdet i våra viktiga affärer med leverantörer till regionen.

Vi har kollektivavtal och med det följer kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och möjlighet till löneväxling. För att du ska kunna ta ansvar för din hälsa erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt subventionerad sjukvård i form av kostnadsfri öppensjukvård. Flexibel arbetstid och möjlighet till att arbeta hemifrån har vi för att underlätta för dig att få ihop vardagen. Här kan du läsa mer om förmånerna i vårt kollektivavtal.

Vi sitter i fräscha, moderna lokaler på Lindhagensgatan, västra Fridhemsplan. Hit tar du dig med tunnelbana och buss, eller du kanske föredrar att cykla eller gå.

Ansökan

Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. För en komplett ansökan räcker det med att bifoga ditt CV. När du ansöker kommer du att få besvara ett antal frågor, dessa ersätter personligt brev.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef John Fredlund, john.fredlund@regionstockholm.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3206
Kontakt
  • Rekryterande chef, John Fredlund, john.fredlund@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Mona Ternelius, SACO, 08-12317830
  • Anne-Lie Vestlund, Vision, 08-12314280
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb