Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Skärholmen söker en legitimerad psykolog som tillsammans med övriga medarbetare inom enheten arbetar för att ge våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) Skärholmen är en öppenvårdsmottagning med upptagningsområde Hägersten-Liljeholmen, Älvsjö, Skärholmen och norra Botkyrka. Vi finns i trevliga lokaler i Skärholmens galleria, nära goda kommunikationsmöjligheter.

BUP:s uppdrag är att bedöma och behandla barn och ungdomar, 0-17 år, som uppvisar medelsvåra till svåra barnpsykiatriska symtom. På BUP Skärholmen befinner du dig i ett sammanhang med bred och specialiserad kompetens. Vi är en personalgrupp på drygt 45 anställda, bestående av specialistläkare, ST-läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare. Vi har även samverkanskurator som stöttar kring samarbetet med andra aktörer, exempelvis habilitering, socialtjänst och skola. Vi arbetar för att psykologerna på vår arbetsplats i huvudsak ska arbeta med det psykologer är utbildade till.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är barn- och ungdomspsykiatriskt arbete i öppenvård i form av primärt barnpsykiatrisk diagnostik och psykologisk behandling. Det kan även förekomma neuropsykiatriska utredningar.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad psykolog med KBT-inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som utgår ifrån barnets bästa i alla delar av arbetet och att du har god förmåga att kommunicera och interagera med barn och föräldrar. Det är en fördel om du är en person som har god förmåga att strukturera ditt arbete och som tycker om att samarbeta med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en fin och spännande arbetsplats med hög grad av variation och stor möjlighet att lära sig nytt och utvecklas, både inom bedömning och behandling. Du har även möjlighet till utbildning och utvecklingsarbete.

Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Övrig information  

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Om oss

BUP Skärholmen är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3175
Kontakt
  • Elsa Ahrin, enhetschef, 070-2183892.
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet Liisa Holtay, 08-12340484.
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-05-24

Tillbaka till lediga jobb