Karolinska Universitetssjukhuset, N454 ME Barn-PMI Perioperativ

Vi söker erfarna anestesisjuksköterskor till ett utmanande jobb som inte är för alla – men kanske för dig? Vi söker dig som är specialistutbildad sjuksköterska inom anestesisjukvård med en vilja att anta en utmaning – att jobba med anestesi för barn på Europas bästa sjukhus. Vill du anta utmaningen att jobba sida vid sida med de bästa och vara en del av vårt härliga team?

Du erbjuds

Att vara en del av ett högspecialiserat team med interprofessionellt kunskapsutbyte tillsammans med våra opererande specialiteter. På Barnanestesin kommer du erhålla en gedigen spetskompetens. Hos oss finns även goda möjligheter till fördjupat engagemang inom ett utvalt ansvarsområde. Vi planerar även införa operationsanpassad arbetstid (OPA) på vissa operationssalar med 6 timmars arbetsdag, där arbetstiden räknas som 8 timmar. Förutom detta erbjuder vi även:

 • korta beslutsvägar där allas åsikter räknas
 • fräscha lokaler med toppmodern operationsmiljö
 • goda möjligheter till att påverka ditt arbetsschema
 • möjlighet att under en period få hjälp med bostad.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

På Barnoperation i Solna utför vi bland annat högspecialiserad barnkirurgi/ortopedi, avancerad missbildnings-, tumör-, neonatal-, trauma- och neurokirurgi.  Vi har ett omfattande uppdrag med extern anestesiverksamhet på MR, CT etcetera, Vi är en dygnet-runt-verksamhet med både elektiva och akuta flöden och samarbetar nära med BUVA, BIVA och NEO. Barnanestesin är en del av Barn-Perioperativ medicin och intensivvård (Barn-PMI).

Vårt uppdrag är att bedriva sjukvård, forskning och undervisning på hög internationell nivå. Målet är att vara en Europaledande universitetsklinik genom att utgå ifrån patientnyttan, säkerhetsrutiner och tillvaratagande av allas kompetens.

En central del av vårt uppdrag är också att aktivt verka för och producera forskning, utveckling, undervisning och innovation av högsta internationella kvalitet.

På Barnanestesin får du jobba med anestesi vid alla typer av operativa ingrepp, inom högspecialiserad vård som både är akuta, imperativa och elektiva. Vi tar oss an de svåraste fallen med högsta precision vilket också kräver att våra medarbetare är de bästa.

Vi arbetar i modern operationsmiljö och ingår i ett högspecialiserat team med interprofessionellt kunskapsutbyte tillsammans med våra opererande specialiteter. Här finns möjligheten att utvecklas på riktigt och arbetet kräver att man vågar och vill göra det varje dag.

Vi söker dig som

 • vågar anta en utmaning, är positiv, engagerad och som har ett stort patientfokus
 • vill jobba med de bästa och strävar hela tiden efter att utvecklas
 • trivs och stimuleras av att arbeta i ett omväxlande tempo där du får glädje och nytta av dina förmågor inom kommunikation, samarbete, flexibilitet och lösningsfokus
 • vill bidra till att utveckla verksamheten och är intresserad av att tillsammans med dina kollegor skapa den bästa möjliga vården för våra patienter.

Kvalifikationer

Krav:

 • Specialistsjuksköterska inom anestesisjukvård
 • Några års erfarenhet av arbete som anestesisjuksköterska

Meriterande:

 • Erfarenhet av barnanestesi

Om rekryteringsprocessen

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3097
Kontakt
 • Helen Harborn, 08-12370513
 • Christina Jonson, 08-12377184
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-20

Tillbaka till lediga jobb