Medicinsk sekreterare på riktigt? Välkommen att arbeta på Rissne vårdcentral!

Vi söker nu dig som har vana och intresse för att arbeta på vårdcentral.  

Rissne vårdcentral är en väletablerad mottagning med korta beslutsvägar. Vi månar om ett gott arbetsklimat. Vårdcentralen ligger centralt i Rissne, nära till buss och t-bana och om några år kommer tvärbanan att passera Rissne. Vårt upptagningsområde är blandat med en företrädesvis relativt ung befolkning och området expanderar, med mycket nyproduktion.

Förutom sedvanlig husläkarmottagning med hemsjukvård har vi också, äldremottagning, medicinsk fotvård, kurator med terapeututbildning, psykolog och asylmottagning med hälsosamtal samt en rehabkoordinator.

Vi som jobbar här är ett glatt gäng som främjar teamarbete. Vi trivs med vårt arbete och med varandra. I fikarummet är det högt i tak och glatt humör. Du kan läsa mer om oss på Rissne vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi värdesätter en hälsosam livsstil och värnar om en god balans mellan arbete och privatliv. Du har möjlighet att till viss del påverka dina egna arbetstider genom flextid och därmed din egen arbetssituation när verksamheten så tillåter. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Vi söker en utbildad medicinsk sekreterare som kommer att arbeta administrativt med vårddokumentation såsom att skriva diktat, remisser, brev och intyg. Du kommer även att utföra administrativa uppgifter kopplade till verksamhetens organisation samt eventuellt bemanna receptionen. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande. 

Välkommen till ett meningsfullt arbete!

Kvalifikationer:

Examen från utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav. Du har god datorvana och har lätt för att hantera nya digitala system och lösningar. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom primärvård samt vana att arbeta i TakeCare (journalstystem), Heroma (personaladministration) och Platina (dokumenthanteringssystem).

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Som person är du effektiv och noggrann. Du är trygg i din roll och kan självständigt strukturera dina arbetsuppgifter utefter verksamhetens behov. Samtidigt har du en god samarbetsförmåga och bidrar till ett gott arbetsklimat och ett gott bemötande av patienter. Du tar gärna initiativ och bidrar till utveckling och förbättring av administrativa processer.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Sundbyberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3092
Kontakt
  • Ulf Aringer, 08-12336997
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-06-03

Tillbaka till lediga jobb