Välkommen till Liljeholmens vårdcentral som är en av tre av Stockholms universitets vårdcentraler.
Vi handleder ett stort antal studenter från olika professioner, och medarbetaren ges möjlighet att engagera sig i studenthandledning samt att få arbeta med olika forskningsprojekt inom vårdcentralsuppdraget.

Som universitetsvårdcentral stimulerar vi personal och studenter till akademisk fördjupning, för att ge en evidensbaserad, högkvalitativ vård till patienterna.

Nu söker vi en distriktsköterska eller sjuksköterska till vår Hemsjukvård!
Vi arbetar i team där distriktsköterskorna har en ledande roll tillsammans med undersköterskor och fasta läkare med kontinuitet för patienterna. I dag är vi tre grupper för totalt 192 inskrivna patienter som arbetar tillsammans och har rondtider runt patienterna. Det är ett självständigt arbete, men vi hjälps åt i planering, stöttar varandra och skapar erfarenhet tillsammans.

I vårt hemsjukvårdsteam är vi i dag fyra distriktsköterskor, en sjuksköterska, sju undersköterskor och två läkare. Vi arbetar måndag till fredag dagtid. Vi tar oss fram till våra patienter via bil, cykel eller promenader. I vårt schema arbetar DSK en dag i veckan inne för att ta TeleQ för hemsjukvården, planering av SIP, dela dosetter och vara ett gemensamt stöd både för dem som är ute hos patienter och för läkare och undersköterskor på vårdcentralen.

Vi tror på utveckling och att vi gör det bäst i grupp, därför har vi fasta möten varje vecka. Vi har också ett nära samarbete med resten av vårdcentralen och dem som arbetar inne på mottagningen.

Vi har krav på körkort.

Vikariat på ett år med tillträde i september. Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse.

Övriga upplysningar lämnas av: enhetschef Ingela Alkesjö 08-123 67 859


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2993
Kontakt
  • Ingela Alkesjö, 08-12367859
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-06-03

Tillbaka till lediga jobb