Rättspsykiatri Vård Stockholm

Nu söker vi sjuksköterskor till Rättspsykiatrin på Helix i Huddinge! Till våra avdelningar kommer främst patienter som är överlämnade till vård enligt Lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Många av de patienter som vårdas hos oss har långvariga och allvarliga psykiska störningar. Det finns ofta även en beroendeproblematik med i bilden. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera patienterna till ett liv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Vill du läsa mer om den rättspsykiatriska vården kan du gör det här!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss så har du en tydlig arbetsledande funktion på avdelningen med huvudansvar för omvårdnadsplaneringen och ansvarar för ett vårdlag tillsammans med 5st skötare/undersköterskor. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom psykiatri är meriterande, annars har du goda möjligheter att vidareutbilda dig på betald arbetstid hos oss. Tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatri, beroendevård och/eller kriminalvård är meriterande.  

I mötet med patienten är du alltid professionell, lyhörd och fördomsfri. Du är hjälpsam, men kan också stå för tydlighet och sätta gränser då det krävs. Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt samt arbetsleda andra.

Övrigt 

Som medarbetare hos oss får du möjligheter att utvecklas i din roll som sjuksköterska samtidigt som du får tillgång till förmåner såsom friskvårdsbidrag upp till 5000 kr/år, fri hälso- sjukvård och flexibel arbetstid.

Hälso- och sjukvården bygger på respekt för människovärdet. Alla människor har lika värde och samma rätt oberoende av personliga egenskaper och funktioner i samhället. Vi förutsätter att du som medarbetare hos oss delar dessa värden.   

Vi tillämpar drogtestning och registerkontroll i samband med anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast Möjligast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2837
Kontakt
  • Lena Karlsson, 0812349489
  • Nina Helland, 0812341926
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 0812340492
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-22

Tillbaka till lediga jobb