Akademiskt specialistcentrum, Centrum för reumatologi

Akademiskt specialistcentrum är en satsning i Region Stockholm med Karolinska Institutet. Här har en akademisk öppenvårdsverksamhet skapats utanför akutsjukhusen med stor möjlighet att forma nya sätt att arbeta.

Vi söker dig som är nytänkande och tillsammans med oss och patienter med kronisk sjukdom vill utveckla vård, forskning, utbildning och innovation. Vi söker nu nya medarbetare till oss på
Akademiskt specialistcentrum.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är initiativrik och vill utveckla vården för patienter med kronisk sjukdom genom forskningsarbete, med digitala verktyg och i nätverk tillsammans med patienten. Vi vill att du ska vara drivande i verksamhetsutveckling, innovationsarbete, forskning och utbildning.

I tjänsten ingår kliniskt mottagningsarbete, ultraljud finns att tillgå i det kliniska arbetet. Handledning av kandidater och ST-läkare samt infusionsansvar. Möjlighet finns att komplettera det kliniska arbetet med forskning.

Tillsvidareanställning. Dagtid måndag-fredag, inga jourer/nattjourer ingår.

Kvalifikationer
Specialistläkare reumatologi med intresse för verksamhetsutveckling. Erfarenhet av akademisk forskning, innovationsarbete och undervisning är meriterande. Goda kunskaper avseende ultraljudsundersökningar är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har en positiv inställning till arbetet, patienterna och arbetskamraterna. Du kan arbeta både självständigt och i team och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Du har en positiv inställning till forskning och utbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2676
Kontakt
  • Jennie Sawalha, 08-12367653
Facklig företrädare
  • Lena Bergqvist, Läkarförening, 070-3291969
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-16
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb