Psykiatri, Stockholms Centrum för Ätstörningar (SCÄ), Administration

Är du utbildad medicinsk sekreterare och har erfarenhet av arbete med LPT? Då är det här en tjänst för dig! Vi utökar nu vårt team i sekretariatet med ytterligare en medicinsk sekreterare till vår heldygnsvård.

Stockholms centrum för ätstörningar (SCÄ) är en av de största specialistklinikerna i världen för patienter med ätstörningar och tar emot patienter i alla åldrar.

Idag har vi en välutvecklad verksamhet med öppenvård, dagvård och heldygnsvård för både vuxna, barn och ungdomar. Vi är idag cirka 180 anställda och kommer expandera mycket under 2024. Heldygnsvårdsavdelningarna kommer under 2024-2025 att flytta till Gamla Karolinska i Solna och det är där på sikt kommer att vara stationerad, medan öppenvården finns kvar på Södermalm i Stockholm och det är här du eventuellt börjar din tjänst.

Läs gärna mer om vår verksamhet här.

I vårt sekretariat och reception arbetar idag fem medicinska sekreterare och två receptionister. Vi behöver nu utöka med en medicinsk sekreterare till heldygnsvården.

Arbetsuppgifter:   
I rollen som medicinsk sekreterare på heldygnsvården kommer du bl.a. arbeta med:

LPT-hantering och bevakning. Kontrollera och godkänna vårdtillfällen. Skriva diktat, hantera remisser, remisskonferenser och journalföra för heldygnsvård och nationell högspecialiserad vård (NHV). Hantera och bevaka vårdplaneringslista - lägga upp och uppdatera. Kalla patienter. Fax – orosanmälan, polishandräckning etc. Avdelningstelefon kontorstid. Hantera meddelandefunktionen, kallelser, mm. (LSA-behörighet) Beställa material. Administrera felanmälan. In- och utskrivningar i Take Care. Life Care SP. Introduktion för nyanställda – Take Care

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har stor kunskap i och erfarenhet av arbete med LPT.
Du har en god datorvana med kunskaper i journalsystemet Take Care, TeleQ och Officepaketet och gärna också i andra system.
Tidigare erfarenhet som LSA (lokal systemadministratör Take Care) är meriterande.
I uppdraget ingår introduktion och utbildning av nya medarbetare vilket innebär att du behöver ha en god pedagogiska förmåga.  
Du har mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper: 
Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta både enskilt och i grupp. Du har lätt för att lära dig nya saker.
Du tycker om att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och tar stort ansvar för ditt uppdrag. 
Du är flexibel och lyhörd och har en god kommunikativ förmåga.
Som person är du prestigelös och ser alla människors lika värde.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.   

Våra förmåner:
SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård upp till högkostnadsskyddet, extra ersättning vid föräldraledighet, avtalspension samt försäkringar. Vi tillämpar även flextid, friskvårdstimme, samt 5000kr i friskvårdsbidrag/kalenderår.

Läs mer om vårt arbetsgivarerbjudande här.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2636
Kontakt
  • Angela Graper, enhetschef, 070-4845090
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2024-04-22
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb