MediCarrier AB

MediCarrier är Region Stockholms logistik- och transportföretag, och vårdens externa lager. Från 1 januari 2021 ansvarar MediCarrier även för regionens beredskapslager avseende kritisk skyddsutrustning och kritiska förbrukningsartiklar till hälso- och sjukvården. Vi är ett dynamiskt och växande bolag med ett viktigt samhällsuppdrag. Vi omsätter cirka 1,4 miljarder kronor, hanterar 9 000 orderrader per dag och gör 30 000 angöringar per månad.

Är du en administrativ stjärna som har öga för detaljer och gillar ordning och reda? Kanske studerar du och letar efter ett flexibelt arbete vid sidan av dina studier?

I MediCarriers sortiment finns bland annat kanyler, operationshandskar, kopieringspapper och tusentals andra artiklar.  Några av våra största kunder är Karolinska Universitetssjukhuset, Södersjukhuset och Danderyds Sjukhus.

Vi rekryterar nu en medarbetare på halvtid som kan avlasta oss med olika typer av administrativa arbetsuppgifter.

Arbetsbeskrivning

Som administratör stöttar du materialplaneringsteamet med olika typer av administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att ha många kontaktytor, internt med andra avdelningar och externt med våra leverantörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Administrera flödet av beställningsvaror (s.k. ”transit-order)
  • Leveransbevakning – följa upp öppna inköpsorder gentemot våra leverantörer
  • Orderbekräftelser – uppdatera inköpsorder med korrekt leveransdatum i affärssystemet
  • Besvara förfrågningar från vår Kundtjänst (t ex leveransbesked)
  • Övrigt förekommande administration där det behövs support

 

Kvalifikationer

Du har gymnasieexamen och erfarenhet av administrativt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i affärssystem. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Du kännetecknas av att vara noggrann, driftig och kan arbeta självständigt. Du är även lösnings- och serviceorienterad.

Allmän information

  • Anställningen på viss tid snarast och till och med 31 december 2024. sysselsättningsgrad 50%, fem dagar i veckan med viss möjlighet till flexibilitet
  • Möjlighet att arbeta på distans efter genomgången introduktion/när du bedöms kunna arbeta självständigt
  • En bakgrundskontroll och säkerhetsintervju genomförs innan anställning.

Vi erbjuder dig

Ett roligt och meningsfullt arbete tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor. Sjukvården är en bransch i fokus och vi har många utmaningar och möjligheter framför oss. Då MediCarrier är en del av Region Stockholm arbetar vi med värdeorden samverkan, kompetens, pålitlighet och öppenhet. Dessa ord genomsyrar hela verksamheten. Som ny medarbetare hos oss får du ett omsorgsfullt utformat introduktionsprogram som syftar till att du ska få en förståelse för hela bolaget[AP1] .

Att vara en hälsofrämjande arbetsplats är viktigt för oss, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Dessutom har du möjligheten att nyttja vårt företagsgym samt delta i andra hälsofrämjande aktiviteter.

Om du vill göra skillnad för medarbetare och patienter inom Region Stockholm samt vill arbeta på en inkluderande arbetsplats med många spännande projekt i närtid, sök det här jobbet! Vi hoppas att vi får träffa dig för en intervju.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2024-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde snarast eller efter överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2620
Kontakt
  • Kristiina Söderlind, 0725828733
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-04-25

Tillbaka till lediga jobb