BUP Globen behöver förstärka den administrativa gruppen och söker en erfaren och serviceinriktad vårdadministratör som vill bidra i uppdraget att tillhandahålla specialiserad psykiatrisk vård till barn och unga.

BUP Globen är en centralt belägen öppenvårdsmottagning för barn och ungdomar i åldern 0-17 år och deras närstående. Den länsövergripande mottagningen för döva och hörselskadade är samlokaliserad med BUP Globen. På mottagningen arbetar cirka 40 medarbetare med hög och specialiserad kompetens inom barnpsykiatri. Vi är psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, läkare, sjuksköterskor och medicinska sekreterare/vårdadministratörer, som samarbetar i tvärprofessionella team. Vi har en god arbetsmiljö med ett öppet samarbetsklimat mellan medarbetarna, liksom tydliga arbetssätt och rutiner för vårt arbete och med administrativt stöd. I den administrativa gruppen finns i dagsläget fyra administratörer/medicinska sekreterare, med viss förstärkning av extrapersonal.

Om du vill läsa mer om oss och vår verksamhet hittar du mer information på www.bup.se.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna är omväxlande. Din främsta uppgift är att vara ansiktet utåt, ta emot patienter i receptionsarbetet, sköta posthantering, journalbegäran samt ansvara för andra administrativa uppgifter kopplade till vårdsystem. Viss journalföring i Take Care förekommer.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha examen från utbildning till vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller har annan vårdrelaterad utbildning med administrativt innehåll, samt ha några års erfarenhet av vårdadministrativt arbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet av vårdadministrativt arbete inom barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet, är intresserad av att ta ansvar och leda samt har öga och sinne för struktur och planering.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad, har en god samarbetsförmåga och är flexibel samtidigt som du är strukturerad. Du har också förmåga att leda ett arbetslag, inspirera och ha en övergripande bild av verksamhetens behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Globen är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka
1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2585
Kontakt
  • Claudia Aulin Villa, enhetschef, 08-12352650
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481.
Publicerat 2024-04-18
Sista ansökningsdag 2024-04-25

Tillbaka till lediga jobb