S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Anestesiavdelning

Är du vidareutbildad sjuksköterska inom intensivvård eller anestesisjukvård? Vi erbjuder dig ett intressant arbete på en dagkirurgisk uppvakningsavdelning med inriktning mot ögonsjukvård med patienter i alla åldrar.

Om oss

S:t Eriks Ögonsjukhus genomför varje år 10 000 ögonoperationer varav 3 000 i narkos och cirka 500 barnanestesier. Vi gör alla typer av ögonoperationer inom ögontrauma, gråstarr, näthinna, plastik, onkologi och skelning samt hornhinnetransplantationer.

Du blir en del av anestesi- och operationskliniken med 65 medarbetare som arbetar tillsammans för att skapa de bästa förutsättningarna för avancerad ögonkirurgi i våra nybyggda och moderna lokaler.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete med många olika patientgrupper, både barn och vuxna, på ett mindre sjukhus med akut och elektiv verksamhet. Vi satsar på våra personalförmåner och att vara hälsofrämjande, vi erbjuder flextid och friskvård som förmån för att främja god hälsa hos våra medarbetare.

Om tjänsten

Du är en del av teamet inom anestesiverksamheten och din placering är på uppvakningsavdelningen. Uppvakningsavdelningen bemannas av en specialistsjuksköterska och en undersköterska. Det dagliga flödet är 20–25 patienter från 5 operationssalar. Verksamheten har ett nära samarbete med operations och dagkirurgiska enheten. Patienternas ålder är från ett år och uppåt.

Tillsammans med dina kollegor ingår du i ett team med ca 15 medarbetare bestående av anestesisjuksköterskor, undersköterskor och anestesiologer. Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Möjlighet att arbeta deltid finns.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom intensivvård eller anestesisjukvård och har minst två års arbetslivserfarenhet.

Har du tidigare erfarenhet av arbete på uppvakningsavdelning, arbete med barnintensivvård eller barnanestesi så är det meriterande.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna rollen är du pedagogisk, kan kommunicera med patienter i alla åldrar och har ett professionellt bemötande. Du har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team. Du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt och organiserat sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor

Tillsvidareanställning, gärna på heltid. Provanställning kan bli aktuellt. Du arbetar dagtid måndag till fredag.

Vi gör registerkontroll före anställning av denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2457
Kontakt
  • Lars Löfström, 08-12323393
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, -
Publicerat 2024-04-12
Sista ansökningsdag 2024-05-12

Tillbaka till lediga jobb