Vill du arbeta i en grupp med stor gemenskap och tillsammans med duktiga kollegor? Vi söker en legitimerad arbetsterapeut som har erfarenhet av primärvård och är intresserad av att arbeta med handrehabilitering!  

Åkersberga Rehab är en väletablerad mottagning i Nordöstra Stockholm och tillsammans med Åkersberga Barnmorskemottagning utgör vi Österåkers Vårdenhet som tillhör Stockholms Läns Sjukvårdsområde. Vårt uppdrag är att i Österåkers kommun bedriva primärvårdsrehabilitering.

Arbetsgruppen består av arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktor samt administrativ personal. Sammanlagt 25 medarbetare. Vårt mål är att alla medarbetare känner delaktighet, stolthet och ansvar för verksamheten. 

Vi arbetar utifrån patientens fokus, arbetsglädje och inställningen att alla människor är lika mycket värda. Våra insatser baseras på tillgänglig evidens, befintliga riktlinjer och utveckling. Du kan läsa mer om oss på Åkersberga rehab (regionstockholm.se)

Vi erbjuder

En trygg anställning med kollektivavtal, försäkringar och individuell lönesättning. Fantastiska kollegor, introduktion och en mentor under första året. Regelbundna internutbildningar och fortsatt kompetensutveckling.

Vi värnar om en god balans mellan arbete och privatliv och ger därför stor möjlighet att påverka arbetstider och planera det dagliga arbetet. Vi tillämpar flextid, har friskvårsbidrag, tränar tillsammans och erbjuder fri sjukvård. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter

Mottagningen bedriver både mottagnings- och hemrehabverksamhet och som arbetsterapeut arbetar du med bedömning av aktivitetsförmåga, utprovning och ordination av tex. tekniska hjälpmedel samt skriver intyg för bostadsanpassning. I arbetet ingår även träning individuellt och i grupp, utbildning av hemtjänstpersonal/anhörig i patientrelaterade situationer samt handledning. Samverkan med andra vårdgivare och närstående är ofta förekommande.

Dokumentation sker i journalsystemet Take Care och alla medarbetare har tillgång till en laptop så att dokumentationen kan ske löpande. 

Kvalifikationer   

  • Legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenhet av geriatrisk vård eller äldreomsorg.  
  • Erfarenhet av primärvård och kunskap om handrehabilitering samt magisterexamen eller annan vidareutbildning är meriterande.  
  • B-körkort är ett krav.

Anställningsform

Tillsvidareanställning på del- eller heltid, 50-100%. Omfattning och tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Personliga egenskaper  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är ansvarstagande och har förmåga att arbeta patientorienterat. Du bör ha en god förmåga att arbeta självständigt, samarbeta, prioritera och strukturera ditt arbete samt lust att utveckla yrkesspecifika kunskaper och verksamhetens arbete. 

Övrig information

Eftersom vi ibland arbetar i patientens hem behöver du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för tobaksrök.  

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.  

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100
Ort Österåker
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2434
Kontakt
  • Åsa Pettersson, 08-12340953
  • Karolina Jönsson, 070-4843813
Facklig företrädare
  • Ayse Tas, Sveriges Arbetsterapeuter, 08-12339079
Publicerat 2024-04-12
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb