Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:

Avdelning 26 är en mindre enhet med 13 vårdplatser med inriktning multisjuka äldre och särskilt fokus på kognitiv svikt. Här inleds utredningar och vi optimerar den pågående behandlingen hos våra geriatriska patienter.  

Jag som är rekryterande vårdenhetschef heter Christian och jag känner mig trygg i mitt ledarskap. I mitt chefskap arbetar jag med tillit och frihet under ansvar, kontinuerlig utveckling är något jag uppmuntrar till. Jag söker dig, legitimerad sjuksköterska, med intresse för vård vid kognitiv svikt och vi satsar just nu på att bli sjukhusets framtida magnetavdelning med starka kopplingar till den pågående Magnet4Europe-studien. Detta innebär för dig möjligheter till att påverka hur vi arbetar i framtiden och jag tror att du kommer uppleva det som en bidragande faktor till en god arbetsmiljö.

På avdelningen arbetar vi med kontinuerlig kompetensutveckling som går hand i hand med din personliga utvecklingsplan och vi tillämpar Region Stockholms kompetensstegar för sjuksköterskor i klinisk vård. Stort fokus läggs på bl.a. på sjuksköterskor som ledare i det dagliga arbetet. 

Som ny talang hos oss får du en individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Är du nyutexaminerad erbjuder vi dig en trygg start på din karriär genom introduktion och handledning inte enbart på avdelningen utan du får också delta i vårt nyexprogram som kombineras av färdighetsträning, föreläsningar och gruppdiskussioner. För dig som har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller som är specialistsjuksköterska finns det stora möjligheter att använda dina kunskaper inom många olika omvårdnadsområden hos oss.

Dessa egenskaper har du:

Egenskaper jag värdesätter hos mina medarbetare är personlig mognad, noggrannhet, ödmjukhet med gott bemötande till våra patienter och dina kollegor.

Som person är du engagerad, positiv och lyhörd inför patienternas behov. Du kan arbeta strukturerat och har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter när det behövs. Snabba tempoväxlingar ställer höga krav på gott teamarbete, varpå god samarbetsförmåga i teamet är viktigt.

Jag ser gärna att du är intresserad av att bidra till en god teamkänsla och bidra i omvårdnaden, i en verksamhet där patientsäkerhet och kvalitet är viktigt.

Du som söker har följande kvalifikationer:

Formella krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso-och sjukvård.

Reella krav:

  • Det är meriterande om du har erfarenhet av geriatrisk vård och/eller vård av patienter med kognitiv svikt. Handelarutbildning ses även om meriterande.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid. Du kommer att ingå i 24/7 avtalet som bl.a. kan ge förkortad veckoarbetstid vid förtätad helgtjänstgöring och-/eller schemalagt nattarbete.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler.

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 
Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2410
Kontakt
  • Christian Bartholomaus, 08-12324386
Facklig företrädare
  • Cecilia Asp Paulrud, 08-12324742
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb