Nu har du möjlighet att få jobba med ett härligt gäng på Surbrunns vårdcentral! 

Vi är en trivsam och välfungerande vårdcentral med cirka 13 200 listade patienter mitt i stan vid Odenplan. Vi har en hemsjukvård med cirka 65 inskrivna patienter. Vi har fokus på våra patienter och god arbetsmiljö och vi arbetar i fina lokaler som ligger centralt vid Odenplan. Det är en trevlig arbetsplats där vi ställer upp för varandra och försöker ha roligt tillsammans. Du kan läsa mer om oss på Surbrunns vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder:

Inom SLSO finns goda möjligheter för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. På vårt intranät finns information för dig som nyanställd som stöd i din introduktion när du börjar hos oss. Vi har ett antal obligatoriska utbildningar och utöver detta finns ytterligare möjligheter till kompetensutveckling.

Vi erbjuder också våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, friskvårdsersättning, fri öppen hälso- och sjukvård samt tjänstepension mm. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral. Du behöver vara flexibel i din funktion. Vi kommer ha behov av stöttning både på mottagningen och i hemsjukvården.

Som sjuksköterska/distriktssköterska i primärvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer i både planerade och akuta besök samt telefonrådgivning och rådgivning/kontakt med patienter i våra digitala kanaler. Patienterna har en mängd olika typer av sjukdomar och problem. Vi tar EKG och närlabsprover i samband med läkarbesök. I arbetsuppgifterna ingår även att beställa läkemedel, kontrollera apparatur med mera. Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.  Erfarenhet av att ha arbetat i svensk sjukvård, primärvård är meriterande. God datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande. Vana att jobba digitalt är en merit.

Anställningsform:

Vikariatsanställning augusti 2024-mars 2025. Heltid 100%, eventuell möjlighet till förlängning. Arbetstid måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid professionellt bemötande av både patienter och medarbetare. Planering och samordning är välbekanta begrepp för dig, du är bekväm med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Egenskaper som är bra att ha i den här tjänsten är gott samarbete, initiativförmåga samt flexibilitet. 

Ett gott och respektfullt bemötande av patienter, närstående och kollegor samt förmåga att dela med sig av kunskap och information är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i arbetsgruppen.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2375
Kontakt
  • Malin Nuss, Verksamhetschef, 0730-881653
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-04-24

Tillbaka till lediga jobb