Unik chans att få bli en del av vårt team på Salems vårdcentral!
Salems vårdcentral är en välfungerande och stabil enhet med omvittnat trevligt arbetsklimat. Vi har drygt 14 500 listade patienter och är enda vårdgivare i kommunen. Vårt befolkningsunderlag är blandat med villor, radhusbebyggelse och mindre antal flerfamiljshus. Vi har genom åren haft en låg personalomsättning och många av våra ST-läkare har stannat kvar som specialister hos oss.

Vi erbjuder
Salems Vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en del av Region Stockholm. SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

Arbetsplatsen
En trivsam och trevlig arbetsplats där vi månar om varandra och arbetar mot samma mål. Vi prioriterar utbildning och handledning av våra mindre erfarna kollegor. På enheten finns sköterskeledda mottagningar för diabetes, hypertoni, astma/KOL samt demens. Vi har ett mycket kompetent psykosocialt team med kurator/samtalsterapeut. Vi har även primärvårdsrehab i egen regi med fysioterapeuter arbetsterapi, kiropraktor samt dietist.

Vårt uppdrag innefattar även BVC och Familjecentral i samarbete med kommunen. Barnmorskemottagning finns i samma byggnad. Vi har läkarmöte och fallfika varje vecka samt interprofessionella möten med rehab och vårt psykosociala team.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Du kommer under handledning självständigt arbeta med såväl akuta som planerade patienter samt egna återbesök. Även årskontroller av patienter med kroniska sjukdomar kan förekomma. 

Kvalifikationer
- Vi söker dig som är legitimerad läkare alternativt läkare med examen.

- Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral eller liknande.

- Behörighet att verka inom svensk sjukvård.

- Du innehar språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala vilket är ett krav inom Region Stockholm.

Personliga egenskaper
Vi önskar att du har ett intresse för primärvård och kan arbeta självständigt. Du kommer att ha kontakt med olika typer av patienter vilket kräver att du är flexibel och har en god kommunikativ förmåga. 

Anställningsform
Särskild visstidsanställning i 3-6 månader med möjlighet till förlängning. Heltid 40h/vecka. Vi tillämpar flexibel arbetstid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Övrig information
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.  

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Salem
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2350
Kontakt
  • Anna Lindquist, Verksamhetschef, 0812367222
Facklig företrädare
  • Tim Bäckdahl läkarföreningen, 08-12341798
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb