Det här är ett arbete för dig som önskar flexibilitet, är driven och vill utvecklas i din yrkesroll. Som sjuksköterska hos oss får du en unik möjlighet att vårda patienter inom flera olika medicinska specialiteter.

 

Vårt anställningserbjudande

På kliniken Specialistmedicin finns tre olika slutenvårdsavdelningar med tre olika specialistinriktningar. Vi har även ett nära samarbete med Njurmedicinska kliniken som har en slutenvårdsavdelning. Som ny medarbetare erbjuds du introduktion till de specialiteterna du väljer och kontinuerlig kompetensutveckling inom respektive område. Du ges också möjlighet att arbeta flexibelt efter dina förutsättningar och önskemål. Du väljer själv om du endast är intresserad av en specialitet eller flera. Du introduceras inom de enheter du kommer att jobba i och sedan väntar ett omväxlande arbete med många kollegor och samarbeten över gränserna för patientens bästa. De olika specialistinriktningarna berör:

 

Avdelning 74 Lungmedicin

Här behandlar vi patienter med diagnoser som KOL, pneumothorax, lungfibros samt andra lungsjukdomar/besvär. Vi har ett nära samarbete med lungmottagningen och bronkoskopiverksamheten är förlagd i avdelningens lokaler.

 

Avdelning 92 Gastroenterologi och hepatologi

Hos oss vårdas patienter i behov av akut gastroenterologisk och hepatologisk vård och omvårdnad.

 

Avdelning 93 Diabetes och endokrin

Hos oss vårdas patienter med diabetesrelaterade komplikationer och avdelningen har en betydande andel pre- och postoperativ vård för denna patientgrupp.

 

Avdelning 1 Njurmedicin

Här behandlar vi både akut insjuknade och kroniska patienter som drabbas av diverse akuta medicinska tillstånd kopplade till sin njursjukdom.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet inom akutsjukvård är meriterande men inte avgörande. Viktigast är att du är rätt person för oss.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är kompetent och trygg i din yrkesroll med patientens bästa i fokus. Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och noggrann. Du ska vara lyhörd och ha lätt komma in i olika arbetsgrupper och sammanhang då du kan komma att tjänstgöra på olika enheter.

 

Övrigt

Tjänsten avser en timanställning. Anställningen utgår från avdelning 92 där möjligheten finns att rotera mot de andra avdelningarna.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2293
Kontakt
  • Christina Siikavaara, 08-12356493
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0771-420420
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb