Välkommen till en välfungerande vårdcentral! 

Tumba i Botkyrka kommun växte upp runt pappersbruket redan på 1700-talet och erbjuder idag ett trivsamt område med allt från flerfamiljshus-villa-lantbruksmiljö. Tumba vårdcentral finns i välplanerade och rymliga lokaler nära Tumba centrum och nås på 20 minuter från Stockholm södra station. Vi prioriterar arbetsmiljö, gott samarbete och trivsel. Tillsammans jobbar vi för att erbjuda en högkvalitativ primärvård för vår befolkning. 

Vårdcentralen, med cirka 15 000 listade patienter, har geografiskt samordningsansvar för primärvården i Botkyrka. Vi har husläkarmottagning, hemsjukvård, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team och rehabiliteringskoordinator. Vi har bra samarbete med primärvårdsrehabilitering i området.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter som sjuksköterska i den basala hemsjukvården. Vi har fördelat hemsjukvården i tre områden, där distriktssköterskan/sjuksköterskan tillsammans med två undersköterskor ansvarar för ett område. Varje område har två ansvariga distriktsläkare som man regelbundet träffar för rond och hembesök. Arbetsuppgifterna innebär stor frihet under ansvar och som sjuksköterska lägger du själv upp din dag och planerar dina besök i samråd med övriga kollegor och i teamet.

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska.
- B-körkort.
- Svenskkunskaper motsvarande C1.
- Erfarenhet från tidigare arbete som sjuksköterska och är trygg i din kompetens.
- Erfarenhet av primärvård samt journalsystemet TakeCare är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv och kan ta eget ansvar. Du ser lösningar, är flexibel, gillar att jobba i team samt har en god prioriteringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, start enligt överenskommelse. Heltid/deltid kan diskuteras och vi har flextid. Provanställning kan komma att tillämpas

Övrig information
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tumba
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2233
Kontakt
  • Anette Johansson, biträdande verksamhetschef, 08-12342715
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, vårdförbundet, 08-12340493
Publicerat 2024-04-04
Sista ansökningsdag 2024-04-25

Tillbaka till lediga jobb