Stamningslogoped till Logopedkliniken, vikariat, Danderyds sjukhus

Då en av våra kollegor kommer att ha annat för sig under ett år, söker vi dig som vill arbeta med stamning och skenande tal tillsammans med erfarna kollegor. Sök till oss på Logopedkliniken!

Erbjudande och arbetsuppgifter

Som logoped inom Specialistmottagning för stamning och skenande tal, erbjuds du ett stimulerande arbete där du är en av flera logopeder som i huvudsak arbetar individuellt med patienter. Du kommer även att medverka vid gruppinsatser och är en viktig kugge i studentemottagandet.

Vi har ett nära samarbete i teamet för att patienterna ska få likvärdig vård. Vi arbetar aktivt med utvecklingsarbeten, att ständigt förbättra våra insatser för patienterna och har en ambition att alla medarbetare ska känna sig delaktiga. Som logoped i teamet erbjuds du möjligheter till fortbildning i form av ämnesspecifika möten och utvecklingsdagar och utöver detta har du tillgång till klinikens övriga medarbetare och deras kompetens.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:

  • självständigt utreda stamning och skenande tal hos barn och vuxna
  • behandla patienter individuellt och i grupp
  • ta emot studenter
  • samverka med remittenter och andra aktörer runt patienterna
  • medverka i utvecklingsarbeten

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad logoped med erfarenhet av att arbeta med patienter med stamning och skenande tal. Du har utbildning i Lidcombe och Palin PCI samt för handledning av studenter. Som person är du förtroendeingivande, trygg, positiv och nyfiken. Du har en hög arbetskapacitet och är flexibel. Vidare tror vi att du har en god samarbetsförmåga och att du har ett pedagogiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde: 1 september 2024.

Anställningsform: Vikariat, ca 1 år.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Sofia Norrman, 08- 123 586 91.

Fackliga företrädare: SRAT Växel, tel. 08-442 44 60

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Logopedkliniken har drygt 100 medarbetare och rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Verksamheten bedrivs processinriktat och fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Vi är auktoriserade inom vårdvalet och står för den kompetensutveckling som varje medarbetares uppdrag kräver.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2007
Kontakt
  • Sofia Norrman, 08-12358691
Publicerat 2024-03-22
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb