Stockholms läns sjukvårdsområde, Sabbatsbergsgeriatriken

Vill du ha Stockholms vackraste utsikt nattetid? Sabbatsbergsgeriatriken ligger på bästa platsen i stan, precis intill Odenplan och nära både pendeltåg, bussar och t-bana!

Om tjänsten 

Som sjuksköterska på natten kommer du att arbeta med geriatrisk omvårdnad av sköra och multisjuka äldre. Arbetet innebär att självständigt bedöma patientens status och prioritera åtgärder. Du arbetar i team med undersköterskor. Vi har dygnet-runt intag och läkare på plats nattetid.

Hos oss känner alla stor meningsfullhet i sitt arbete. Vi uppskattar ledarskapet här och har chefer som inger förtroende och visar uppskattning. Det är vad vår senaste medarbetarundersökning visar, och det känner vi oss stolta över att kunna berätta. Kom och upptäck själv, vi erbjuder hospitering! 

Vi söker dig

 • Du är legitimerad sjuksköterska.
 • Du har minst ett års erfarenhet av akutgeriatrik eller annan akutsjukvård.
 • Du ska ha goda kunskaper i Takecare.
 • Du har goda kunskaper i svenska språket. Andra språkkunskaper är också meriterande.

Personliga egenskaper

Du är lösningsorienterad och har handlingsberedskap i akuta situationer. Du trivs av att arbeta i team och har gärna erfarenhet av att arbetsleda undersköterskor. Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det praktiska

 • Vi erbjuder fast anställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
 • Arbetstidsmåttet för heltid är 32:20 min/vecka med omfattning 75,77%. Både högre och lägre omfattning kan diskuteras vid önskemål.
 • Dubbelt natt-OB samt intjänande till tidsbank (kan tas ut i pengar, ledig tid, pension) enligt arbetstidsavtalet för sjuksköterskor. 
 • Bra förmåner, såsom friskvårdstimme, friskvårdsbidrag på 5000 kr/år, trygga anställningsvillkor. Läs mer på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se),

Om arbetsplatsen

Vi på Sabbatsbergsgeriatriken är en trivsam klinik mitt i hjärtat av Stockholm som bedriver akutgeriatrisk vård. Det innebär att vi arbetar med utredning, behandling och rehabilitering av multisjuka äldre. Patienterna hos oss kommer från akuten, via ambulans, direkt från hemmet eller på remiss från husläkare. Intaget sker dygnet runt. Du kan läsa mer om oss här Välkommen till Sabbatsbergsgeriatriken (regionstockholm.se)

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, intervjuer och tillsättning sker löpande!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/790
Kontakt
 • Annika Edoff, 073-0621325
 • Sandra Palomera, 070-4840300
Facklig företrädare
 • Ulrika Sunbye, 0812340493
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb