Vill du vara med och göra skillnad?

Vill du arbeta med människor där små insatser har stor betydelse? Då ska du söka till Tensta vårdcentral. Vi strävar mot en ett arbete där kontinuitet och teamarbete ska främjas. Genom att utgå från våra patienters behov vill vi sätta kvalitén och patientsäkerheten i fokus. Ambitionen är att Tenstas invånare ska få en så jämlik vård som möjligt.

Om tjänsten:

Du kommer att arbeta självständigt i mottagningsverksamhet men även som bakjour där du under vissa dagar stöttar yngre kollegor och sjuksköterskemottagningarna vid behov. Primärvården är i en stor förändring och du är välkommen att vara en del av arbetet kring hur verksamheten kan förbättras rent medicinskt men även i andra frågor som ex. arbetsmiljö och organisation.

Vi erbjuder möjligheten att styra över sin egen tidbok och arbetsdag vilket bidrar till en bättre arbetsmiljö. Om man så önskar finns även möjlighet till distansarbete viss tid. Vi har även en längre sammanhållen administrationstid på 3,5 timmar per vecka utöver de dagliga administrationstillfällena.

För att uppnå hög patientsäkerhet och bra arbetsmiljö måste även kompetensutveckling få utrymme. Vi arbetar med individuella utvecklingsplaner och erbjuder möjligheten till extern utbildning upp till två veckor per år. Kunskapen man tillgodogör sig vill vi sprida till övrig personal.

Om Tensta vårdcentral:

Vårdcentralen finns mitt i Tensta centrum, ett stenkast från tunnelbana och bussar. Det är den största vårdcentralen i Tensta med ca 8 900 listade patienter.

På vårdcentralen finns sedvanliga mottagningar enligt primärvårsuppdraget så som astma/KOL, diabetes, distriktssköterska, hemsjukvård och äldremottagning.

Sedan flera år arbetar vi även i det Hälsofrämjande primärvårdsuppdraget. Vi har dessutom en rehab koordinator på plats en dag i veckan. Psykosocialt arbete bedrivs också där kurator, psykolog och sjuksköterska ingår i teamet.

Vi har nära samarbete med Spånga Tensta BVC som finns i Familjecentralen alldeles i närheten av vårdcentralen vilket möjliggör arbetet på BVC. Tillsammans är vi ca 35 medarbetare. Vi har en ekonomi i balans och ett lokalt ledningssystem som skapar kvalitet i verksamheten. Här kan du läsa mer om oss: .

SLSO erbjuder flera förmåner, bl.a har vi ett friskvårdsbidrag på 5000 kr och erbjuder möjlighet till löneväxling. Du kan läsa mer om det här: .

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är specialistläkare inom allmänmedicin.

Personliga egenskaper:

Du är driven och intresserad av att arbeta i team med ett stort engagemang och ett gott bemötande mot patienter, kollegor och vårdgrannar. Du har en vilja att prova ny teknik och nya arbetssätt för att på bästa sätt möta våra patienter och tillsammans med teamet skapa en ännu bättre arbetsmiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid, tjänstgöringsgrad kan diskuteras, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information: 

Vi går löpande igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7206
Kontakt
  • Feryal Messö-Bolos, Verksamhetschef, 08-12339206
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, Läkarförbundet, 070–2667094
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb