Södertälje sjukhus är det lilla sjukhuset med en familjär stämning. Här blir du en del av en kompetent medarbetargrupp med närvarande chefer. Tillsammans ser och använder vi varandras engagemang, kunskap och erfarenheter. 

Vi har ett varmt och tillåtande arbetsklimat där en hjälpande hand aldrig är långt borta. Hos oss är ensam inte stark. Vi delar generöst med oss av våra kunskaper och erfarenheter och är nyfikna på andras. Här får du växa och använda din fulla kapacitet, oavsett om du har många års erfarenhet eller nyligen påbörjat din karriär som intensivvårdssjuksköterska.

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med vårt fantastiska team och vill vara med i vidareutvecklingen av vår intensivvårdsavdelning. Här finns stora möjligheter för kompetens- och verksamhetsutveckling då både utvecklings- och utbildningssjuksköterska finns på plats.

Vi är stolta över vår fina verksamhet, men vi är inte nöjda!

- Under 2023 kan vi erbjuda dig 5000 kr i friskvårdsbidrag.

Intensivvårdssjuksköterska på Södertälje Sjukhus: 

Varför ska du välja att arbeta hos just oss?

Södertälje sjukhus Intensivvårdsavdelning är en allmän intensivvårdsavdelning som tar emot patienter från sjukhusets olika verksamheter så som medicin-, kirurg-, ortoped-, urolog- och kvinnokliniken. På intensivvårdsavdelningen vårdar vi även intermediärvårdspatienter och under jourtid bedriver vi uppvakningsverksamhet. Vi erbjuder dig ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är nyckelord. I det dagliga arbetet ser vi på patientsäkerhet, samarbete och kommunikation som viktiga delar. Vi finns sedan några år tillbaka i nya fina lokaler där stor vikt har lagts på arbets- och patientmiljö. 

Vi erbjuder en personlig introduktion som vi anpassar utifrån dina erfarenheter, kunskaper och behov. Varmt välkommen! 

Dina personliga egenskaper:  

Du ska fungera väl i team och ha god samarbetsförmåga samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt. För oss är det viktigt med arbetsglädje, att tänka nytt samt sprida positiv energi. Du tar ansvar för ditt arbete och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Du är trygg i dig själv och vill trivas på ditt jobb. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Meriterande med några års yrkeserfarenhet av intensivvård.

Anställningsform:

Tillsvidare. Heltid, blandat dag- kväll och nattjänstgöring, enligt 24/7-avtalet.  

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7140
Kontakt
  • Wictoria Ölverud, 08-12325940
  • Ulrika Lyvik, 08-12325619
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12324000
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Tillbaka till lediga jobb