Tiohundra

På Norrtälje sjukhus röntgenklinik erbjuder vi dig som klinikchef/radiolog en utvecklade och varierande arbetsdag.

Om tjänsten

Som klinikchef på röntgenkliniken ges du ett spännande och utvecklande arbete där du leder det operativa arbetet samt har personal-, verksamhets- och budgetansvar för cirka 9 specialister och 3 ST-läkare.

I rollen har du ett nära samarbete med sjukhusets övriga klinikchefer och enhetschefer. Du sitter med i ledningsgruppen Akut-, diagnostik- och vårdavdelningar och rapporterar till verksamhetschef som utgör en del i Tiohundras bolagsledning.

Andelen klinisk verksamhet som ingår i tjänsten kan diskuteras, men vi tänker oss runt 50 %. Hos oss har du alltid möjlighet till ytterligare kompetensutveckling genom vårt fokus på utvecklingsarbete.

Närheten, den personliga kommunikationen och teamkänslan präglar vår klinik och sjukhuset. Hos oss arbetar du nära dina kollegor i en stabil arbetsgrupp. Du arbetar även i team tillsammans med röntgensjuksköterskor och undersköterskor. Vi har ett nära samarbete med övriga kliniker på sjukhuset.

Du deltar i klinikens diagnostiska verksamhet där ronder och jourtjänstgöring ingår. Du bidrar till verksamhetens utveckling och medverkar vid undervisning. Vi tillämpar dubbelgranskning på de flesta av våra undersökningar.

Om dig

  • Du är specialist i radiologi och vill fortsätta utveckla vår verksamhet och leda våra läkare till fortsatta framgångar.
  • För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmågan att entusiasmera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och hanterar olika situationer och förändringar längs vägen med bibehållet fokus.
  • Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer då du dagligdags samarbetar med andra team, verksamheter och professioner.

Goda kunskaper i svenska språket krävs, både skriftligt och muntligt.

Meriterande

  • Chefserfarenhet
  • Erfarenhet av forskning

Som nyanställd chef ingår du i Tiohundras chefsutbildningsprogram.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

På röntgen är vi drygt 30 medarbetare bestående av röntgensjuksköterskor, medicinska sekreterare, röntgenläkare och undersköterskor. Vi har ett integrerat journal- och bildsystem (RIS och PACS) med koppling till Tiohundras journalsystem TakeCare, vilket innebär att vi kan ta emot röntgenremisser och skicka svar elektroniskt.

På natten arbetar två röntgensjuksköterskor och en röntgenläkare har beredskap. Röntgenläkarna har arbetsstation i hemmet för att snabbt kunna bedöma röntgenbilderna. Mellan kl 22.00 och 07.00 granskar TMC alla akuta röntgenundersökningar.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7104
Kontakt
  • Catarina Pommer, 0812326825
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-11-12

Tillbaka till lediga jobb