Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar och samtidigt ha ett utvecklande och varierande arbete? BUP Sollentuna söker nu en arbetsterapeut för ett vikariat under 12 månader. Mottagningen ligger nära Sollentuna centrum med bra kommunikationer – 16 minuter från T-centralen. 

BUP Sollentuna är en specialistenhet där barn och ungdomar 0–17 år med medelsvår och svår psykiatrisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På mottagningen arbetar arbetsterapeuter, psykologer, PTP-psykologer, kuratorer, psykoterapeuter, läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och administratörer.  Då en av våra arbetsterapeuter är tjänstledig för studier söker vi efter hennes vikarie som vill jobba med oss. 

Vi samarbetar kring våra patienter och vi och utgår ifrån BUP:s processkartor vårt arbete. Vi på BUP Sollentuna arbetar med stegvis vård och vi utvecklar ständigt våra arbetssätt och anpassar vården efter patienternas behov. Som arbetsterapeut på vår enhet har du stora möjligheter till både professionell- och personlig utveckling. Vi har god tillgång till kvalificerad handledning, kompetensutveckling och kollegialt samarbete i hela BUP:s arbetsterapeutgrupp.

Vår verksamhet har ett aktivt arbete för att främja likabehandling och mottagningen är HBTQ-certifierad. 

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av kartläggning, planering och bedömning av arbetsterapeutiska insatser för barn i åldersgruppen 0-17 år och deras föräldrar. Vi arbetar framför allt med kognitiva hjälpmedel och strategier.

Du kommer att ansvara för digitala insatser via Stöd och behandlingsplattformen via 1177 såsom ”iKognitivt stöd”. Det kan även bli aktuellt att hålla i utbildningar eller föreläsningar riktat till patienter, vårdnadshavare och nätverks såsom skola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. 

Erfarenhet av specialiserad psykiatrisk vård eller habilitering är meriterande, liksom erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel. COPM är det bedömningsinstrument som arbetsterapeuter inom BUP främst använder sig av, önskvärt med kunskap och tidigare erfarenhet av det.

Personliga egenskaper

Du är kreativ, stabil samt har förmåga att arbeta flexibelt. För att lyckas i rollen ska du ha god samarbetsförmåga och ha en positiv inställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Vikariat, som längst 12 månader efter tillträdesdatum, på heltid. Tillträde i oktober 2023 eller efter överenskommelse. 

Vi erbjuder

Goda förutsättningar för dig som medarbetare att utvecklas inom din profession. Vi erbjuder handledning och olika utbildningar i olika bedömningsinstrument och behandlingsmetoder. 

Övriga förmåner är t ex fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling och tjänstepension. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Övrig information 

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om oss

BUP Sollentuna är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Region Stockholm. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka
1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

 

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Oktober 2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7083
Kontakt
  • Stina Hebert, enhetschef, 072-2363048
  • Ulrika Nilsson, biträdande enhetschef, 08-12352298
Facklig företrädare
  • Ayse Tas, Sveriges Arbetsterapeuter, 08-12339079
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb