Är du intresserad av att arbeta med tal- och språkstörningar hos barn samt med selektiv mutism? Då kanske du är vår blivande kollega på Logopedmottagningen Gullmarsplan. På Logopedmottagningen Gullmarsplan finns i dagsläget fyra logopedtjänster och vi planerar för att bli fem.

I vår verksamhet arbetar vi kontinuerligt med utvecklingsarbete, kompetensutveckling, reflektion och erfarenhetsutbyte. Du får möjlighet till internutbildning och verksamhetsöverskridande träffar med andra logopedmottagningar regelbundet. För att få en bra introduktion i arbetet hos oss erbjuds du mentorskap inom verksamheten och ett väl utarbetat introduktionsprogram.

Arbetsuppgifter: 
För denna tjänst är det främst aktuellt med utredning och behandling av tal- och språkstörningar hos barn och selektiv mutism. Då våra mottagningar även tar emot andra patientgrupper finns dock viss möjlighet att utveckla andra intresseområden.

Arbetet hos oss är till stor del medarbetarstyrt och logopederna tar gemensamt ansvar för mottagningen och dess patienter. I arbetet ingår också att självständigt planera och genomföra patientbesök och därefter dokumentera relevant information i journalsystemet Take Care.

Samarbete med tolk, skolor och förskolor, patientbokningar, kassaregistrering, granskning av remisser samt deltagande i olika typer av nätverk och sedvanliga medarbetarskapsuppgifter är andra exempel på arbetsuppgifter som är förekommande i vår verksamhet.

Våra enheter tar emot studenter från KI, Enheten för logopedi, för verksamhetsintegrerat lärande, och som logoped hos oss förväntas alla med minst två års klinisk erfarenhet handleda studenter.

Anställningsform: 
Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Heltid 40 tim/vecka. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi har kollektivavtal och flextidsavtal. Inom Logopedi Södra uppmuntrar vi till friskvård och har ett generöst friskvårdsbidrag och friskvårdstid. Som anställd inom SLSO har du även ”kostnadsfri öppen sjukvård”. Läs mer om detta och våra övriga förmåner här: Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Kvalifikationer:  
Vi söker dig som är legitimerad logoped och som har erfarenhet av att arbeta med tal- och språkstörningar hos barn. Kompetens inom exempelvis AKK/TAKK, eller andra relevanta behandlingsmetoder samt intresse- och erfarenhet av selektiv mutism är meriterande.

Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1.  

Personliga egenskaper: 
Som logoped hos oss är du en viktig del i gruppen. Vi söker dig som är trygg som person och som kan förena god samarbetsförmåga och självständigt arbete. Du har ett empatiskt förhållningssätt samtidigt som du håller de professionella ramarna. Du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Du har ett intresse för utredning och behandling av tal- och språkstöringar hos barn samt är öppen för att arbeta med andra diagnosområden om behov uppstår. Du är flexibel och har ett intresse av att arbeta med utveckling och förbättring, för att säkerställa att våra patienter ska kunna erbjudas utmärkta logopediska insatser i en väl fungerande medarbetarstyrd verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information: 
På Logopedi Södra är vi tillsammans ca 35 medarbetare som utreder och behandlar tal- och språkstörningar, talflytsstörningar, neurologiska tal-, språk- och sväljsvårigheter, röststörningar samt gör dyslexiutredningar. Vi bedriver ett systematiskt förbättringsarbete för ökad vetenskaplighet inom alla våra diagnosområden.

Logopedi Södra tillhör SLSO (Stockholms Läns Sjukvårdsområde) och består av sex vårdvalsauktoriserade mottagningar inom Stockholms län: Logopedmottagningarna Skärholmen, Rosenlund, Gullmarsplan, Nacka Närsjukhus, Nacka Forum och Tullinge.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att börja intervjua innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gullmarsplan
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7055
Kontakt
  • Enhetschef Anita Halldin, 08-12336763
Facklig företrädare
  • Clara Hultqvist, SRAT Logopeder, 08-12335778
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-13

Tillbaka till lediga jobb