Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri Sydväst, Avd M76

Universitetskliniken Psykiatri Sydväst drivs av visionen att erbjuda den bästa psykiatriska vården i Sverige. Vi har omfattande samverkan med Karolinska Institutet och präglas av forskning, nytänkande, innovationer och ständig utveckling. Psykiatri Sydväst är i sin helhet samlad i Flemingsberg vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Läs mer om Psykiatri Sydväst här

Arbetsuppgifter

Du kommer att stödja patienterna i den dagliga omvårdnaden, delta i den dagliga planeringen och uppföljningen av vården på enheten, ansvara för olika övergripande aktiviteter på avdelningen och löpande dokumentera i patienternas journal. Du förväntas även kunna utföra enklare medicinska omvårdnadsinsatser. Du arbetar i team och med olika professioner. 

 

Personliga egenskaper 

Du har ett respektfullt bemötande både mot patienter, deras anhöriga samt kollegor. Som person är du engagerad, har förmåga att samarbeta med olika personalkategorier och kan också arbeta självständigt. Vid anställning tar vi stor hänsyn till din personlig lämplighet. 

 

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av eller intresse för att arbeta med patienter med psykisk ohälsa. Det är meriterande om du har en skötarutbildning/omsorgsutbildning eller studerar på universitet/högskola med inriktning vårdande yrke och vill utveckla din erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad.  Då kommunikation och dokumentation är viktigt skall du ha goda kunskaper i svenska (både i tal och skrift),  lägst svenska C1. 

 

Villkor

Timanställning/intermittent anställd, dagtid, kvällar, helger eller nätter. 

Urval och intervjuer sker löpande. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6937
Kontakt
  • Farzad Abassi, +46700011439
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler Kommunal, 010-4429009
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-02

Tillbaka till lediga jobb