Karolinska Universitetssjukhuset, Stab Teknik, Enhet MT Support Huddinge

 

Vi erbjuder

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner (https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/) som vi erbjuder.


Karolinska Universitetssjukhuset skulle inte kunna vara ett universitetssjukhus i världsklass utan en tekniksida som leverera med hög kvalitet och effektivitet.

Medicinsk Teknik (MT) ansvarar för service, underhåll och förvaltning av sjukhusets medicintekniska utrustning samt delar dess laboratorieutrustning. Vi arbetar i samtliga steg av en utrustnings livscykel.
Vi samarbetar aktivt med övriga enheter inom Karolinska samt med Region Stockholm, KI och KTH. Medicinskt Teknik har cirka 140 anställda och finns i huvudsak i Solna och Huddinge men vi rör oss inom hela Storstockholm på olika serviceuppdrag.

 

Om tjänsten

Inom enheten MT Support Huddinge arbetar vi med teknikstöd, service samt underhåll till de flesta verksamheter i Huddinge även Njurkliniken som har dialysmottagningar i Huddinge, Solna men också på Södersjukhuset samt på Rosenlunds sjukhus.
Våra teknikområden är intensivvård, anestesi, operation, infusionsterapi, neonatalvård, dialysteknik, vattenrening och mycket annat.

De flesta ingenjörer inom enheten utgår ifrån våra lokaler på Huddinge men för god och snabb service har vi några ingenjörer som är utstationerade samt cirkulerande på de olika dialysmottagningarna som tillhör Karolinska. 

För patienter som själva genomför dialysbehandlingar i hemmet är tekniskt stöd en avgörande kvalitetsfaktor. Våra ingenjörer åker ut till dessa patienter och hjälper dem med teknisk support samt planerar installationer och avrustningar av deras dialysutrustning. Vi har goda möjligheter att med kort varsel finnas på plats tack vare vår servicebil.
En annan typ av tekniskt stöd är utbildningar till personal, vilket förekommer inom bland annat dialys. Vi arbetar nära vården och också i direkt kontakt med patienter.

Vår ambition är att leverera våra tjänster snabbt och effektivt och att ständigt förbättra oss för att upprätthålla hög patientsäkerhet samt kostnadseffektivitet.

Vi söker dig som

Vi söker nu en person som vill arbeta som ingenjör inom Dialys.

Du ska vara en trygg person med god serviceanda och lösningsförmåga. 
Då arbetet innebär kontakter med vårdpersonal, patienter, leverantörer och andra medarbetare är det viktig att ha en god samarbets- samt kommunikationsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Med tanke på vår ständiga strävan efter förbättring är det viktigt att vara flexibel samt att har en positiv inställning till förändringar och omställning.

Vi har ett högt flöde av olika ärenden som tilldelas gruppen vilket också kräver att du kan ta initiativ samt att du har förmåga att kunna ställa om, vid akuta ärenden.

Vi dokumenterar vårt arbete via ett rapporteringssystem som heter Medusa och arbetar ofta parallellt med olika arbetsuppgifter vilket gör att du behöver ha ett gott ordningssinne samt en förmåga att kunna prioritera och slutföra dina uppgifter och rapporter.

Vi söker dig som är intresserad av att, primärt arbeta med dialys och vattenrening.

Kvalifikationer

Krav:

  • God svenska samt teknisk engelska både i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande:

  • Flerårig arbetslivserfarenhet inom området dialys, som kan bedömas relevant
  • Specifik utbildning inom Dialys
  • Högskole- eller civilingenjörs examen inom medicinsk teknik eller annan teknisk inriktning

Personliga egenskaper

  • Självgående
  • Flexibel
  • Samarbetsförmåga
  • Serviceinriktad
  • Strukturerad
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6886
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb