Karolinska Universitetssjukhuset, N52 Tema Cancer

Är du utbildad undersköterska med intresse av kirurgisk vård och vill fördjupa dina kunskaper inom gynekologi och kolorektalkirurgi? Värdesätter du en strukturerad arbetsplats, där du får stöd och samtidigt ha kul tillsammans med kollegor. Sök då tjänsten som undersköterska till avdelning Bäckenkirurgi 8!

Du erbjuds

 • en individuellt anpassad, strukturerad introduktion utifrån dina förutsättningar. Första veckans introduktion är förlagd till dag- och kvällspass och från vecka två sker introduktionen nattetid
 • gemensam introduktionsutbildning för nya medarbetare med fokus på våra diagnoser och verksamheter inom Tema Cancer
 • arbeta med högspecialiserad kirurgisk vård i en arbetsgrupp som värdesätter gemenskap och trivsel på jobbet
 • ett närvarande ledarskap av omvårdnadscheferna Elin och Lovisa, som uppmuntrar och ger förutsättningar till fortsatt utveckling.
 • möjlighet till kompetensutveckling genom kurser och utbildningar
 • självklart också att ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig

 

Om tjänsten

Vi erbjuder ett stimulerande och mycket lärorikt arbete som undersköterska. Du får en bred kunskap inom kirurgi, pre- och postoperativ vård. Vårt mål är att du kontinuerligt ska kunna utvecklas i din roll som undersköterska oavsett tidigare erfarenhet. Därför har vi stort fokus på lång introduktion, lärande och individuell kompetensutveckling. Avdelningen kännetecknas av struktur där tydliga rutiner underlättar och förenklar arbetet. Arbetsgruppen är blandad, både till ålder och erfarenhet. Det är en härlig stämning i arbetsgruppen där vi hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Du kommer att få jobba med högspecialiserad kirurgisk vård i framkant. Tema Cancer blev år 2020 ackrediterade som Sveriges första Comprehensive Cancer Center. Ackrediteringen innebär att vi möter högt ställda kvalitetskrav på vård, forskning och utbildning inom området cancer.

Hos oss vårdas vuxna patienter med gynekologisk eller kolorektal cancer. Majoriteten av patienterna kommer för planerad vård, men vi har också ett akut intag i mån av plats. Våra patienter kommer från hela Sverige och genomgår högspecialiserad öppen bukkirurgi. Vi arbetar enligt ERAS (Enhanced Recovery After Surgery), ett strukturerat behandlingsprotokoll som syftar till att förbättra patientens återhämtning.

Vårdavdelningen har 20 vårdplatser och är öppet dygnet runt, veckans alla dagar. Som undersköterska arbetar du nära patienterna med stort fokus på den basala omvårdnaden. Några vanligt förekommande arbetsuppgifter är mätning av vitalparametrar enligt NEWS, stomivård, katetervård samt pre-operativa förberedelser. Du arbetar i nära samarbete med sjuksköterskor och läkare. Bemanning nattetid är 4 sjuksköterskor och 3 undersköterskor på 20 patienter. Därmed ansvarar en undersköterska för 6–7 patienter tillsammans med en sjuksköterska.

Hos oss arbetar du på ett rullande nio-veckors schema samt helgtjänstgöring var tredje helg (fre-sön).

 

Vi söker dig som

 • dig som är intresserad av kirurgisk vård
 • vill fördjupa dina kunskaper på en vårdavdelning som bedriver högspecialiserad vård
 • är trygg i dig själv och kan anpassa dig till vad omgivningen kräver
 • reflekterar kring, och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn
 • är ansvarstagande och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Rekrytering sker fortlöpande.

 

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska samt två års tidigare erfarenhet inom akutsjukvård,
  företrädesvis inom kirurgisk slutenvård.

Meriterande: 

 • Tidigare nattjänstgöring

 

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen. Saknas bevis för skyddad yrkestitel skall betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning skickas med i din ansökan. Här finner du mer information gällande riktlinjer kring beslutet av skyddad yrkestitel för undersköterskor: Undersköterskor får skyddad yrkestitel - Region Stockholm.

Välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Hälsningar Elin och Lovisa omvårdnadschefer på avdelningen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6862
Kontakt
 • Lovisa Johansson, 0725840684
Facklig företrädare
 • Yodit Yifter, Kommunal, yodit.yifter@regionstockholm.se
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb