Är du utbildad gipstekniker med en undersköterske- eller sjuksköterskeutbildning samt kunskap och erfarenhet av sårvård.
Vi på Ortopedmottagningen söker en ny kollega som tillsammans med oss vill fortsätta bygga upp en trygg och trevlig arbetsplats!

 

Vårt anställningserbjudande

Ortopedmottagningen är en av de största i Stockholm. Vi som arbetar här är ett glatt gäng med sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker, läkare, fysioterapeuter, rehab koordinator och sekreterare.

Patienterna som kommer till oss på mottagningen vårdas för sjukdomar och skador i skelett, muskler eller leder och bokas från akutmottagningen, någon av våra vårdavdelningar eller för bedömning inför planerad operation. Det innebär att bokningarna består av nybesök /återbesök till läkare, sårmottagning för omläggning av sår eller gipsning av frakturer.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss som gipstekniker arbetar du med gipsning av skelett/mjukdelsskador och såromläggningar. Du ansvarar för utbildning i gipsteknik samt säkerställa gipskompetens i medarbetargruppen. Kontinuerlig uppdatering av material, gipsteknik samt utbildningsmaterial.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad gipstekniker med goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från mottagningsarbete, sårvård och telefonrådgivning är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en ansvarstagande och självständig person som vill vara med och driva vår mottagning framåt! Egenskaper som flexibilitet, lyhördhet, serviceinriktad och en vilja att lära samt utvecklas är värdefullt och viktigt för att fungera väl i vårt team. Då gipsning är fysiskt krävande är det fördelaktigt att du erhåller en god fysik. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Våra arbetstider

  • Heltid 40 timmar/ vecka
  • Måndag – Torsdag kl. 07.30 – 16.30
  • Fredagar kl. 07.30 – 14.00
  • Röda dagar stängt.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan i dag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6810
Kontakt
  • Ann Bisgaard, 08-12355000
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12356116
  • Vårdförbundet , 08-12357070
Publicerat 2023-10-16
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Tillbaka till lediga jobb