Är du som sjuksköterska en förebild med din kompetens och ditt bemötande?

Bemanningsresursens (BMR) idag 16 sjuksköterskor är en kompetent och erfaren grupp sjuksköterskor som i snitt har 18 års erfarenhet i yrket, och de fungerar som trygga kollegor och kunskapsbärare på sjukhusets vårdavdelningar. De arbetar på sjukhusets vårdavdelningar och agerar goda förebilder med sin kompetens och som arbetsledare i omvårdnadsteamet och i förbättringsarbetet.

Sjuksköterskorna i Bemanningsresursen är en stor bidragande orsak till att vårdavdelningarna har en så hög andel ordinarie personal och mycket låg andel inhyrning. Bemanningsresursens sjuksköterskor är väl ansedda av alla specialiteter och yrkeskategorier, och de främjar samarbetet mellan sjukhusets avdelningar och enheter och bidrar till sjukhusets kollegiala och hjälpsamma atmosfär.

Är du som sjuksköterska en förebild med din kompetens och ditt bemötande? Då kan Bemanningsresursen vara något för dig!

Som sjuksköterska i Bemanningsresursen

Som sjuksköterska i BMR arbetar du på sjukhusets alla vårdavdelningar efter verksamhetens behov:

AVD 8                 Internmedicin och stroke/neurologi

AVD 10               Internmedicin och kardiologi

AVD 23               Internmedicin och infektion

AVD 18               Kirurgi och gynekologi

AVD 19               Ortopedi och urologi

AVD 20               Geriatrisk stroke- och ortopedisk rehab

AVD 26               Geriatrik med inriktning demensvård

AVD 27               Akutgeriatrik

PVA                    Palliativa avdelningen

Bemanningsresursen tillhör verksamhetsområdet Vård som organiserar sjukhusets vårdavdelningar och enheten för avancerad sjukvård i hemmet, ASIH. Tillsammans håller vi omvårdnaden i fokus på sjukhuset. Som ett av 4 sjukhus i Sverige deltar vi också i studien Magnet4Europe som syftar till att främja en attraktiv arbetsplats, med ett gott ledarskap som stödjer förbättringsarbete och en stark omvårdnadsprofession. 

Personliga egenskaper

Du behöver vara helt bekväm med att arbetsleda i omvårdnadsteamet och att handleda dina kollegor. Som sjuksköterska i BMR är du en förebild för hur omvårdnadsarbetet utförs och att samarbetet i och mellan teamen fungerar föredömligt. Du är konstruktiv och lösningsorienterad i det dagliga arbetet som ställer stora krav på din förmåga att löpande kunna omprioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är professionell i ditt beteende på arbetsplatsen och har ett exemplariskt bemötande gentemot patienter, anhöriga och kollegor. Du är en förebild för hela organisationen och följer fattade beslut, inriktningar och riktlinjer.

Kvalifikationer

Du har en mångårig erfarenhet som sjuksköterska inom svensk somatisk slutenvård och har en djup kompetens som sträcker sig över flera specialiteter. Du ska med kort introduktion på varje avdelning kunna arbeta självständigt och bidra till verksamheten enligt ovanstående beskrivning av uppdraget. Du behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift.

Referenser från minst två tidigare chefer från svensk slutenvård är ett krav.

Anställningsform

- Hos oss kan du arbeta hel- eller deltid med tillsvidareanställning eller som timanställd. Som timanställd behöver du tjänstgöra enligt överenskommelse.

- För tillsvidareanställda tillämpas individuell schemaplanering, samt regionens förmånliga 24/7-avtal där vi ser till att du får ta ut den intjänade ATK-tiden i tid för tillräcklig återhämtning.

- Du har en konkurrenskraftig grundlön baserad på din kompetens och erfarenhet, samt ett rejält fast tillägg på lönen för att du är helt flexibel och till avdelningarnas förfogande efter behov. Dubbelt natt-OB tillämpas enligt avtal för både tillsvidareanställda och timanställda.

- Du deltar i sjukhusets introduktionsdagar för nyanställda sjuksköterskor och får inskolning på vårdavdelningarna och utbildning efter behov.

Om du är rätt person för uppdraget som sjuksköterska i Bemanningsresursen kan arbetsgruppen utökas, så välkommen med din ansökan!

Det här är Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång!

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, deltid eller timanställning
Ort Södertälje sjukhus
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6785
Kontakt
  • Karin Masus, 08-12325212
Publicerat 2023-09-08
Sista ansökningsdag 2024-03-08

Tillbaka till lediga jobb