Arbetsterapeut till Neuroteamet i Rehab Västra

Är du den vi söker? Vi utökar nu vårt neuroteam och söker dig som är leg. arbetsterapeut med erfarenhet av neurologisk rehabilitering och som vill arbeta i team i patienternas hem och närmiljö. Du bör vara intresserad av att arbeta i en verksamhet som förändras, vara delaktig i och se möjligheter till utveckling.  

Rehab Västra omfattar fyra mottagningar i Västerort; Bromma, Kista, Spånga och Ekerö. Vårt uppdrag är primärvårdsrehabilitering inom Vårdvalet vilket innebär mottagningsarbete, hembesök, hjälpmedelsutprovningar samt teambaserad hemrehabilitering.   

I verksamheten arbetar logopeder, dietister, sjukgymnaster och kiropraktorer. Vår mottagning i Spånga har även tilläggsuppdraget att bedriva neuroteam med logoped, kurator, arbetsterapeut och sjukgymnast. Uppdraget är att erbjuda rehabilitering för personer som nyinsjuknat i stroke samt personer med annan förvärvad neurologisk skada eller sjukdom. Teamets upptagningsområde är hela Västerort.    

Vi erbjuder en arbetsplats med kompetenta, positiva och drivna arbetskamrater som tillsammans skapar förutsättningar för att förbättra våra patienters livskvalité. Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang! 

I vår verksamhet arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och en utvecklande lärandemiljö. En hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv är för oss en självklarhet! Därför satsar vi på kompetensutveckling, flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvård på arbetstid samt fri sjukvård. 

Arbetsuppgifter:  

Hos oss kommer du att arbeta i team med fysioterapeut/sjukgymnast, logoped och kurator. Rehabiliteringen sker främst i patientens hem och dess närmiljö men även på mottagningen för individuell behandling och/eller i grupp. Målgruppen är patienter som är ny- eller återinsjuknade i stroke samt patienter med annan förvärvad hjärnskada eller neurologisk sjukdom som utretts inom neurologklinikernas sluten- eller öppenvård. Insatserna utförs i nära samarbete med patientens närstående och övriga vårdgivare. I arbetsuppgifterna ingår förutom bedömning och behandling även utprovning av hjälpmedel.  

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, i Neuroteamet Rehab Västra med start enligt överenskommelse. Heltid 40 tim/vecka. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Kvalifikationer:  

- Legitimerad arbetsterapeut
- B-Körkort och körvana är ett krav.  
- Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1.  

Meriterande:

- Klinisk erfarenhet från patienter med neurologiska funktionsnedsättningar.
- Magisterexamen eller annan vidareutbildning.

Personliga egenskaper:  

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, vilket innebär att du:  

- Tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta över yrkesgränserna.
- Är ansvarstagande och förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga.
- Är flexibel, har god kommunikativ förmåga.
- Är lyhörd och serviceinriktad.
- Har en positiv attityd till utveckling och förnyelse av arbetet. 

Eftersom du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt eller parfym.  

Övrig information:  

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.  

Information om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Anna Möller, Tel: 08-123 390 55, e-post: anna.k.moller@regionstockholm.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överekommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Spånga
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6733
Kontakt
  • Anna Möller Enhetschef, 08-12339055
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb