Tema Hjärt och Kärl, Neuro, ME Klinisk Fysiologi

Är du en biomedicinsk analytiker med erfarenhet av forskning? Vill du arbeta med exempelvis hjärt- och kärlundersökningar och lungfunktionsutredningar? Då ska du läsa vidare!

Vi erbjuder

Som biomedicinsk analytiker hos oss kommer du att ha möjlighet att arbeta i en trivsam och utvecklande arbetsmiljö utifrån din kompetens och/eller ambitioner att utvecklas med möjlighet till avancering och större ansvarstagande. Vi vill att du ska trivas med dina arbetsuppgifter och vi ser till att satsa på kompetens- och vidareutveckling av vår personal. Det finns möjlighet att specialisera sig inom specifika metoder, förvärva svarsskrivningsrättighet, få sektions- och även delmetodansvar inom större sektioner och möjlighet att komma in på nyare metoder inom Klinisk Fysiologi som MR-hjärta. 

Hos oss får du även möjligheten att ta del av vår nya kompetens- och lönemodell som utvecklats utifrån den regionsövergripande kompetensstegen i syfte om att främja och stärka karriärsutveckling för biomedicinska analytiker på Karolinska Universitetssjukhuset, här kan du läsa om den regionsövergripande kompetensstegen.

Självklart får du också ta del av samtliga generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

En möjlighet att arbeta på ett av världens topp tio bästa sjukhus, men framförallt en spännande karriär hos oss på ME Klinisk Fysiologi. ME Klinisk Fysiologi bedriver sin kliniska verksamhet i både Solna och Huddinge och ansvarar för högspecialiserad diagnostik i form av:

 • Hjärt- och kärlultraljudsundersökningar
 • EKG/Arbetsprov/Holterundersökningar
 • Lungfunktionsutredningar
 • Myokardscintigrafi- och MR undersökningar
 • Hjärtkateteriseringar och hjärtbiopsier hos såväl vuxna som barn

Förutom detta, har vi som universitetssjukhus ett utbildningsuppdrag där ett flertal medarbetare aktivt deltar i undervisning av sjukvårdspersonal, samt en aktiv forskningsverksamhet.

Vi är en av de största klinikerna i landet med nästan 100 medarbetare med olika bakgrunder, yrke och arbetserfarenheter. Våra olikheter är vår styrka och tillsammans bidrar vi till ett gemensamt mål: att skapa den bästa vården för våra patienter!

Då kliniken bedriver sin verksamhet både i Huddinge och Solna kan en intern rotation bli aktuell. Placering är dock i första hand förlagd till Huddinge.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett professionellt förhållningssätt.
 • Är flexibel, lösningsorienterad, noggrann och trivs med teamarbete samtidigt som du har god förmåga att arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter och vill utveckla dig själv och verksamheten. 
 • Liksom vårt engagerade gäng, känner glädje i ditt arbete och att du sprider detta till din omgivning.

Vi söker dig som tillsammans med oss delar Karolinskas värderingar: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn och styrs av dem i ditt dagliga arbete.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi.
 • Meriterande är tidigare erfarenhet/kunskap inom MR, hjärtkateterisering, hjärt- eller kärlultraljudsundersökningar, sektions- eller metodansvar, samt erfarenhet inom forskning.

Om rekryteringsprocessen

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Vi har en fortlöpande urvalsprocess och rekommenderar därför att du söker redan idag. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 timmar/vecka
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6602
Kontakt
 • Linnea Lindberg, linnea.lindberg@regionstockholm.se
Facklig företrädare
 • Neda Khalili, neda.khalili@regionstockholm.se
 • Sarah Andersson, sarah.v.andersson@regionstockholm.se
Publicerat 2023-09-05
Sista ansökningsdag 2023-10-21

Tillbaka till lediga jobb