Psykiatri Nordväst, Heldygnsvårdssektionen, Avd. 141 DS

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska till vår psykiatriska heldygnsvårdsenhet som specialiserar sig på att behandla nydebuterad psykossjukdom. Hos oss på avdelning 141 erbjuder vi en rad förmåner som vi är övertygade om kommer att intressera dig.

Vi värnar också om din trygghet och säkerhet på arbetsplatsen. Tack vare vår arbetsskadeförsäkring via Arbetsskadeförsäkring TFA-KL kan du känna dig säker i vetskapen om att du är skyddad om något skulle hända under arbetet. Du kommer även att erbjudas en utbildning i hur vi kan förebygga och hantera hotfulla situationer på arbetsplatsen som en del i vårt arbete med patientsäkerhet och arbetsmiljö. Dessutom erbjuder vi en tjänstepension enligt KAP-KL för att se till att du har en ekonomiskt trygg framtid.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en stimulerande och givande arbetsplats där du kontinuerligt får möjlighet att lära dig och utvecklas. Hos oss står även arbetsglädje i fokus och vi tror på att ha roligt på jobbet. Du kommer att ingå i en engagerad och samarbetsvillig grupp där ärlig och uppriktig kommunikation är nyckeln till en framgångsrik verksamhet.

Som sjuksköterska hos oss får du inte bara frihet att lägga upp ditt eget arbete, utan också möjligheten att påverka din arbetssituation. Vi värdesätter dina åsikter och idéer, och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där du kan trivas och känna dig motiverad.

Om du är en legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatri och nydebuterad psykossjukdom, och söker en arbetsplats där du kan ta del av förmåner såsom fri sjukvård, friskvårdsbidrag, arbetsskadeförsäkring och tjänstepension, samtidigt som du trivs i en arbetsmiljö med hög kunskapsnivå och ärlig kommunikation, så är detta tjänsten för dig!

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag och bli en del av vårt fantastiska team på avd. 141

Psykiatrisk heldygnsvård är i ständig utveckling och du som sjuksköterska på avdelningen arbetar tillsammans med arbetsgruppen i förbättrings- och utvecklingsarbete för att säkra en högkvalitativ vård med patienten i centrum. Vi är just nu under en stor utveckling på avdelningen med nya uppdraget ” Nydebuterad psykos” och du ingår självklart i den utvecklingen med möjlighet att påverka och forma arbetssätt och avdelningen. Vi vill därför att du som medarbetare ska känna möjlighet att utvecklas i din roll och löpande få ny kunskap genom;

Möjligheten att bygga ett bra nätverk med andra sjuksköterskor inom kliniken.

Ett givande arbete med tid att utveckla din yrkesroll.

Att få vara delaktig i spännande utveckling och stor möjlighet att påverka en god psykosocial arbetsmiljö där vi stöttar och bryr oss om varandra.

Olika typer av internutbildningar för specifika arbetsuppgifter och ansvarsområden Individuellt utformad introduktion som möjliggör att du växer in i arbetet som sjuksköterska inom psykiatrisk heldygnsvård.

Vi erbjuder även;

Goda möjligheter att arbeta med utvecklings- och förbättringsarbeten.

Bergenträning kontinuerligt för att minska tvång i vården och förebygga hot och våld.

Förmåner i form av fri sjukvård i öppenvård, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag (5000 kr/år)

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska har du en central roll som arbetsledare och du är en förebild i psykiatrisk omvårdnad. Du arbetar dagar, kvällar och helger på schema tillsammans med skötare, läkare och paramedicin.

Möjlighet att bygga ett bra nätverk med andra sjuksköterskor inom kliniken. Du arbetar självklart med patienten i fokus och har ett lågaffektivt bemötande. Huvuddelen av arbetsuppgifterna består av psykiatrisk omvårdnad med fokus på kommunikation, att skapa trygghet samt planering och organisation av patientens vårdprocess.

Dokumentation sker i Take Care journalsystem.

Söker du efter nya utmaningar och spännande arbete är du varmt välkommen in med din ansökan!

Kvalifikationer:

Du är utbildad sjuksköterska. Erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård är meriterande.

Personliga egenskaper:

Som person är du innovativ, flexibel och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och är lojal mot ditt uppdrag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag:
Ansökningar behandlas löpande.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning enl. ök.

Information om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Robert Holmberg Tel: 08 – 123 440 53


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6526
Kontakt
  • enhetschef, Robert Holmberg, 0812344053
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, vårdförbundet, 0812340492
Publicerat 2023-08-29
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb