Vi söker en ersättare till vår specialist i allmänmedicin bestämde sig för att bli dubbelspecialist och vi vill förstås ersätta henne med en ny fin medarbetare. Vill du arbeta på en välfungerande, lagom stor vårdcentral och brinner för öppenvård, så är du välkommen med din ansökan till oss på Ektorps vårdcentral. 

Vårt fina läge på Nacka sjukhus innebär goda kommunikationer samt närhet till röntgen, laboratorium och andra specialistmottagningar och avdelningar på sjukhuset.

Vi som arbetar på Ektorp är ett professionellt, glatt gäng med högt i tak och vi samarbetar och driver vår mottagning framåt tillsammans. Vi har väl inarbetade mottagningar för astma/kol, diabetes och en välfungerande psykosocial enhet.

Arbetsuppgifter:
Vanligt förekommande arbetsuppgifter som distriktsläkare på vårdcentral.

Anställningsform:
Tillsvidare ca 75 %. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom SLL. Meriterande är erfarenhet av arbeta med primärvård / vårdcentral samt intresse inom pedagogik och handledarutbildning.

Personliga egenskaper:
Vi tänker att du är kunnig, kommunikativ, social, vetgirig, flexibel och självständig men ändå lyhörd för teamet och hela vårdcentralens behov och att du har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Marie Pilhjerta tel 076-949 54 62

Fackliga företrädare:
SLSO:s Läkarförening Gunilla Bergström tel: 072-4514355

Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Sista ansökningsdag: 2023-09-10

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag men även efter att ansökningstid gått ut. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad ca 75 %
Ort Ektorp
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6187
Kontakt
  • Marie Pilhjerta, 076-9495462
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström SLSO´s läkarförening, 0724514355
Publicerat 2023-08-21
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb