Södersjukhuset AB, Kvinnosjukvård och förlossning, Vårdvdelning 72

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård/Förlossning är ett av Södersjukhusets verksamhetsområden och har ca 600 medarbetare. Den gynekologiska verksamheten innefattar egen akutmottagning och en akutmottagning för våldtagna. Vi har en gynekologisk slutenvårdsavdelning och en stor dagkirurgisk verksamhet med egen operationsavdelning. Verksamhetsområdet har också en stor gynekologisk mottagning och en psykosocial enhet. 

Gynekologiska vårdavdelningen 72 söker just nu en barnmorska eller sjuksköterska som har intresse av kvinnosjukvård. På vår arbetsplats händer det mycket under dygnets timmar och du får ett varierande arbete. 

Arbetsuppgifter

Vi arbetar teambaserat med patienten i fokus på vårdavdelningen som bedriver både elektiv gynekologisk kirurgi samt akutsjukvård. Vi bedriver även abortvård. Här arbetar barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans med läkare.

Avdelningen bedriver både planerad och akut kirurgisk vård. Vi vårdar även akuta gynekologiska
sjukdomstillstånd, tidigt gravida och nyförlösta kvinnor. På Kvinnokliniken satsar vi på våra medarbetare och möjlighet till utveckling inom verksamhetsområdet finns. Vi har ett nära samarbete med abortenheten, Gynakuten och Akutmottagningen för våldtagna. 

Vi tror att människor vill ta ansvar för att utveckla sitt arbete samt kunna påverka både
verksamhetsinnehåll och den egna arbetssituationen. En förutsättning för detta är att våra anställda skall känna delaktighet och ansvar för den verksamhet vi bedriver. Vi arbetar enligt region Stockholms arbetstidsavtal (ATK) och lägger våra egna individuella scheman.

Vi har möjlighet till friskvård i träningslokaler under arbetstid en timme i veckan. SÖS erbjuder en bra personalmatsal med rabatterade lunchpriser och många rätter att välja bland, där det även ordnas med afterwork flera gånger per år. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller barnmorska. Det är fördelaktigt om du har några års erfarenhet inom yrket, men det är inte något krav. Du bör ha ett intresse för gynekologisk eller kirurgisk sjukvård, men behöver inte ha någon erfarenhet av det. Oavsett bakgrund får du en individuellt anpassad introduktion.

Anställningsform

Tjänsten innefattar möjlighet till treskift enligt ATK. 

Tillträde snarast. 

Anställning sker löpande.

Vikariat över sommaren gäller till och med kalendervecka 33.

Information om tjänsten lämnas av

Tillförordnad vårdenhetschef: Louise Liljegren Tel: 08-12362080 / 072-5694249.

Fackliga företrädare: Vårdförbundet Centra Söder, tel: 070-484 33 10, 

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4855
Kontakt
  • Louise Liljegren, 072-5694249
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Centra Söder, 070-4843310
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-07-01

Tillbaka till lediga jobb