Vi söker en sjuksköterska/ distriktssköterska till vår sjuksköterskegrupp. Du kommer att arbeta endast dagtid måndag-fredag med stöd av erfarna sjuksköterskor.

På Spånga vårdcentral arbetar engagerade, kompetenta och trevliga medarbetare i en öppen och vänlig atmosfär. Vi värdesätter hållbar arbetsmiljö, professionell gemenskap och kompetensutveckling. Vi tycker att det är viktigt med balans mellan arbete och familjeliv och erbjuder flexibelt schema, det finns möjlighet för distansarbete. Arbetstiderna kan variera mellan 07.30-17.00, helgfria dagar måndag-fredag.

Mottagningen är välbemannad och de flesta av våra patienter erbjuds fast listning på läkare. Vi är en väletablerad mottagning med drygt 44 anställda. Hos oss arbetar distriktssköterskor, sjuksköterskor, specialistläkare i allmänmedicin, ST-läkare, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vårdcentralen har även ett psykosocialt team. Vi har cirka 17 700 listade patienter hos oss och en hemsjukvård med cirka 140 patienter.

Vårdcentralen ligger i nära anslutning till pendeltåg- och busskommunikationer, 12 min med pendeltåg från Stockholms central. Vårt område är Solhem, Bromsten, Sundby och Flysta där bebyggelsen är av småstadskaraktär.

Arbetsbeskrivning
Omväxlande arbete på mottagning. Det finns möjlighet att kombinera mottagningsarbete med arbete i hemsjukvården om intresse finns. Alla sjuksköterskor och distriktssjuksköterskor hjälps åt med telefonrådgivning i TeleQ. Vi arbetar i journalsystemet Take Care.

Anställningsform
Heltid/deltid kan diskuteras. Tillsvidareanställning. Tillträde Augusti 2023 eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande under ansökningstiden.

Kvalifikationer
Leg- sjuksköterska.

Distriktssköterskeutbildning är starkt meriterande.

Utbildning inom astma/KOL är starkt meriterande.

Körkort B samt erfarenhet av primärvård och hemsjukvård är meriterande. Det är önskvärt om du hanterar journalsystemet Take Care samt telefonisystemet TeleQ.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och flexibilitet.

Förutom att du är trygg i din yrkesroll och självgående ser vi att du har ett gott bemötande mot patienter och kollegor. Du ber om hjälp om och när du behöver det. Du är noggrann med viljan att ta ansvar och utveckla vår verksamhet. Du är lösningsorienterad och är intresserad av din professionella utveckling. Du kommer att samarbeta mycket med olika yrkeskategorier, verksamheter, patienter och närstående.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Spånga
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4854
Kontakt
  • Lina Farhad, enhetschef, 070-4844134
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340490,carin.lhotsky@regionstockholm.se
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-20

Tillbaka till lediga jobb